Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nostalgie! Serie van horrorfilm ‘I Know What You Did Last Summer’ uit 1997 in de maak

Nostalgie! Serie van horrorfilm ‘I Know What You Did Last Summer’ uit 1997 in de maak

Thuis & wonen
Nostalgie! Serie van horrorfilm ‘I Know What You Did Last Summer’ uit 1997 in de maak

Er is voor Amazon Prime een seriebewerking van I Know What You Did Last Summer in de maak. De serie is gebaseerd op de populaire horrorfilm ui 1997 met Jennifer Love Hewitt en draait om een groep jongeren die wordt gestalkt door een mysterieuze moordenaar.

Iconische slasher-film

Het project wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1973. Sara Goodman (Preacher) zal de serie schrijven en produceren. “De beste horrorfilms hebben altijd een schrikmoment in petto en deze I Know What You Did Last Summer-serie van Sara Goodman is een perfecte update van de iconische slasherfilm,” zei Albert Cheng van Amazon Studios.

Cast

Wanneer de serie op Amazon Prime te zien zal zijn, is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk wie de hoofdrollen in de horrorserie gaan vertolken. In de film waren naast Hewitt ook onder anderen Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe te zien.

Bloederig kat-en-muisspel

Het verhaal gaat over vier tieners die na een eindexamenfeestje naar huis rijden en een visser aanrijden. Totaal in paniek besluiten ze het lichaam in het water te gooien. Een jaar later krijgt Julie (Hewitt) een anoniem briefje met daarop de tekst I know what you did last summer, dat afkomstig lijkt te zijn van de man die ze hebben aangereden. Er ontvouwt zich een angstaanjagend, bloederig kat-en-muisspel dat ons in 1997 massaal naar de bioscoop lokte.

Lees ook
Nagelbijten: Videoland’s nieuwste thrillerserie ‘Lieve Mama’ is vanaf nú te bingen

Lekker uitmelken

Er kwamen nog twee vervolgen op de film: I Still Know What You Did Last Summer (1998), met wederom Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr., en I’ll Always Know What You Did Last Summer (2006) met een minder bekende cast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee