Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nostalgie: Pathé vertoont binnenkort Disneyfilms op het witte doek

Nostalgie: Pathé vertoont binnenkort Disneyfilms op het witte doek

Nostalgie: Pathé vertoont binnenkort Disneyfilms op het witte doek

Zin in een zomerse trip down memory lane? Blader dan in je agenda even door naar september, want dan kun je in 28 geselecteerde Pathé-bioscopen allerlei Disneyfilms van vroeger bekijken.

Lees ook: Zien: de veelbelovende trailer van nieuwe Disney-film met Oprah Winfrey

De Disneyfilms die op het witte doek vertoond zullen worden, zijn The Jungle Book, Wall-E, 101 Dalmatiërs en Pocahontas. Ze zijn zowel in de originele Engelstalige versie als Nederlandse uitvoering te zien.

Het is de derde keer dat Pathé zo’n Disneymaand organiseert. Ben je vergeten waar deze klassiekers ook alweer over gingen? Wij hebben hier een opfrissertje voor je!

The Jungle Book uit 1967 vertelt over een weesjongetje dat in een oerwoud wordt opgevoed door dieren. Wall-E uit 2008 is het verhaal van een rijdende vuilnisbak die op aarde is achtergebleven nadat de mensheid op zoek is gegaan naar een schonere planeet.

101 Dalmatiërs uit 1961 gaat over een wrede zakenvrouw die zich heeft voorgenomen een jas van puppybont te maken. Pocahontas uit 1995 is het geromantiseerde verhaal van een Indiaanse prinses die verliefd wordt op een koelbloedige Britse legerleider. De laatste film is gekozen na een enquête op de website van Pathé.

De kaartverkoop van de Disneyweken gaat nú van start, we raden je aan alvast tickets te bestellen!

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: ANP