Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > NOSTALGIE: je kan nu een échte Polly Pocket-handtas kopen

NOSTALGIE: je kan nu een échte Polly Pocket-handtas kopen

NOSTALGIE: je kan nu een échte Polly Pocket-handtas kopen

Als je opgegroeid bent in de jaren 90 dan heb je ongetwijfeld met Polly Pocket gespeeld. Uren konden we ons met dit kleine doosje bezighouden en ook de verpakking van het speelgoed staat permanent in ons geheugen gegrift. Helaas zijn we hier ondertussen te oud voor geworden, maar gelukkig had er iemand het geniale idee om een Polly Pocket-tasje op de markt te brengen. Want!

Lees ook: Nostalgie: Deze 9 series keek jij sowieso als kind in de jaren 90

Het merk Truffle Shuffle heeft een handtas ontworpen die volledig gebaseerd is op Polly Pocket en het resultaat is – indien mogelijk – nog schattiger dan het speelgoed zelf. Wij hebben meteen tien outfits in gedachten waarmee we dit tasje willen combineren. Het is gewoon ook zó mooi!

De tas wordt gelanceerd op 8 juni en kost ongeveer 43 euro. Wij zijn alvast van plan om meteen vijf exemplaren in één keer te bestellen. Zo hebben we meteen een voorraadje als er ooit eentje kapot gaat. Ah, volwassen zijn is soms zo slecht nog niet!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee