Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > NOOO: Boer Johan en Ingrid uit elkaar!

NOOO: Boer Johan en Ingrid uit elkaar!

NOOO: Boer Johan en Ingrid uit elkaar!

Net voor de feestdagen komt er wel heel verdrietig nieuws naar buiten over een van de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw. Boer Johan en zijn Ingrid zijn uit elkaar. Dat bevestigt een woordvoerder van de KRO aan RTL Boulevard.

Emigreren voor de liefde
In 2013 leerden de twee elkaar kennen, tijdens de opnames van het programma Boer Zoekt Vrouw International. Boer Johan is woonachtig in Denemarken, en voor de liefde emigreerde Ingrid dan ook richting Scandinavië. De twee woonden samen, maar de liefde was helaas niet voor lange duur.

Grote stap
Boer Johan: “We hebben samen mooie jaren gehad, maar ik kom er steeds meer achter dat ik niet gelukkig ben in onze relatie. Ik realiseer me dat Ingrid een grote stap heeft gezet door alles in Nederland achter te laten en in Denemarken te komen wonen en dat waardeer ik zeer. Ik wens haar het allerbeste en hoop dat we als vrienden verder kunnen.”

Niet gelukt
Ook Ingrid heeft een reactie gegeven op de verdrietige gebeurtenis: “Ik wilde heel graag oud worden met Johan, maar het blijkt voor hem toch heel moeilijk om zich volledig te geven in een relatie. Ik heb er alles aan gedaan om hem gelukkig te maken, maar het is niet gelukt.”

Bron: RTL Boulevard, KRO

Lees ook: