Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit nieuws gaan alle Grey’s Anatomy-fans geweldig vinden!

Dit nieuws gaan alle Grey’s Anatomy-fans geweldig vinden!

Dit nieuws gaan alle Grey’s Anatomy-fans geweldig vinden!

De serie ‘Grey’s Anatomy’ begint binnenkort aan zijn dertiende (!) seizoen. In al die jaren zijn er al heel wat romances gepasseerd, maar hebben we ook al heel wat tragedies meegemaakt. In het komende seizoen voert het brein achter de serie, Shonda Rhimes, nog een verandering door en daar zijn wij héél blij om.

Kelly McCreary (Maggie Pierce) heeft in een interview met TVguide.com vertelt dat de focus in seizoen dertien meer op de originele personages ligt. Wij krijgen dus meer te zien van Meredith, Alex, Bailey en Richard. Al hopen wij natuurlijk ook nog veel te zien te krijgen van hottie Martin Henderson:

Back on duty with @caterinascorsone S13 is gonna be a fun ride! I love making this show with such nice people. #greysanatomy #workplace #lovemyjob #goodpeeps #sograteful

A photo posted by Martin Henderson (@martinhendersonofficial) on

In het vorige seizoen hebben we Meredith extra goed leren kennen. Na het verlies van Derek is haar leven enorm veranderd, en kijkers hebben veel tijd met haar doorgebracht tijdens het programma. In het komende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ komen we meer in contact met de andere hoofdpersonages.

‘We leren de dokters beter kennen en komen meer te weten over waar ze nu staan in hun leven. Ook de verandering die ze doorgemaakt hebben, spelen een belangrijke rol’, aldus Kelly.

Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook:

LACHEN: Bekijk hier enkele bloopers uit seizoen 12 van Grey’s Anatomy

OMG: komt dit personage terug in Grey’s Anatomy?

Summer recap: deze 11 foto’s van de celebs mag je niet gemist hebben!