Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze nieuwe must watch-zwijmelfilm staat vanaf vandaag op Netflix

Déze nieuwe must watch-zwijmelfilm staat vanaf vandaag op Netflix

Thuis & wonen
Déze nieuwe must watch-zwijmelfilm staat vanaf vandaag op Netflix

Twee weken geleden verscheen de mierzoete, maar o zo heerlijke trailer van de nieuwe Netflix romcom ‘Falling Inn Love’ online. Vanaf vandaag kunnen we de film daadwerkelijk kijken. Wie pakt de popcorn?

Ultieme uitvlucht

De film vertelt over Gabriela, die helemaal klaar is met haar stadse leven in San Francisco. Na een pijnlijke break-up en andere levensstruggles geeft ze zichzelf in beschonken toestand op aan een ‘Win an Inn’-wedstrijd. Daarmee kan een eigen hotelletje in Nieuw Zeeland gewonnen worden. Ze wint en het lijkt haar ultieme escape, totdat ze arriveert…

Oh hello good lookin’

De Inn blijkt namelijk in ‘iets’ minder goede staat dan verwacht. Ze besluit de boel op te knappen om het daarna goed te kunnen verkopen en terug te kunnen naar de stad. Daarbij krijgt ze na een ongelukkige ontmoeting hulp van een knapperd van down under (Adam Demos) en ja… je weet vást hoe dat soort dingen gaan.

Lees ook
‘Love Actually’, move over! Deze nieuwe kerstfilm wordt je liefste lievelings

Lekkere wegkijker

Klinkt weinig origineel, maar goed, maakt dat uit? De film lijkt alle ingrediënten voor een charmante wegkijker in huis te hebben en wij zijn van team ‘hoe meer romcoms, hoe beter’. Daarnaast zijn we razend benieuwd naar de comeback van AM to PM-zangeres Christina Milian (37), die de hoofdrol speelt in het verhaal. Falling Inn Love is vanaf 29 augustus te zien bij de streamingsdienst. Enjoy!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee