Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Van Taksi tot Dubbelfrisss: je kunt nu ijsjes scoren in de smaak van je favoriete drankje

Van Taksi tot Dubbelfrisss: je kunt nu ijsjes scoren in de smaak van je favoriete drankje

Van Taksi tot Dubbelfrisss: je kunt nu ijsjes scoren in de smaak van je favoriete drankje

Het zonnetje komt steeds vaker achter de wolken vandaan en langzaam maar zeker kruipen de temperaturen weer omhoog. Hoewel afkoelen met een ijsje nog niet echt aan de orde is (zó warm is het helaas nog niet), betekent dat natuurlijk níet dat we er nog geen zin in hebben. En wacht maar tot je hoort wat er vanaf nu in de supermarktschappen ligt. Wedden dat je spontaan zin krijgt om boodschappen te doen?

Nieuwe ijsjes

Of het nou dertig graden is of helemaal niet: soms heb je gewoon zin in een ijsje. De vriesvakken in de supermarkt liggen er vol mee en de keuze is dan ook reuze, maar het assortiment is sinds kort nóg verder uitgebreid. Er schijnen nu namelijk ook waterijsjes in de schappen te liggen in de smaken van jouw favoriete drankje.

In de smaak van je favo drankje

Ben je dol op Dubbelfrisss en Taksi? Stop dan vooral níet met lezen. Vanaf nu kun je namelijk niet alleen Taksi Tropisch Fruitijsjes scoren, maar ook Dubbelfrisss Dubbellikkersss. Daarnaast vind je 100% fruitijsjes van CoolBest in het schap én bestaat er nu ook sorbetijs in twee populaire smaken van het sapmerk, namelijk Strawberry Hill en Mango Dream.

Lees ook
Instant watertanden: déze paaseitjes zijn de droom van iedere Baileys-liefhebber

1 april?

Op de Instagramaccounts van zowel CoolBest als Dubbelfrisss zien we de nieuwe ijssmaken terug komen. Maar gezien 1 april bíjna daar is, houden wij nog een kleine slag om de arm. Zou het een grapje zijn of liggen de ijsjes écht in het vriesvak? Wanneer iemand zich afvraagt waar de ijsjes verkrijgbaar zijn, klinkt het antwoord van Dubbelfrisss: “Vanaf nu te koop bij de grotere AH’s! En binnenkort ook bij o.a. Jumbo!” Wij hebben ze nog niet gespot maar gaan zéker een kijkje nemen (én duimen dat ze er écht liggen). Yum!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DubbelFrisss (@dubbelfrisss_nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CoolBest (@coolbest.official)

Bron & beeld: Getty Images, Instagram