Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe videoblogger: Lana

Nieuwe videoblogger: Lana

Nieuwe videoblogger: Lana

Mijn naam is Lana, ambachtelijk huisvrouw en moeder van twee kinderen. In het dagelijks leven schrijf ik over ouderwets huishouden en modern moederschap op mijn blog www.leesvoer.net.

lana-stelt-zich-voor

Naast mijn blog, houd ik me bezig met een peuter en probeer ik een baby in slaap te krijgen. In mijn vrije tijd ben ik meestal aan het naaien of breien of sta ik 20 liter kruisbessenjam te maken, ieder z’n hobby.

De komende tijd zullen jullie mij zien poetsen, dweilen, schrobben, stoffen, wassen, opruimen, ordenen, organiseren en regelen. Dat ga ik niet doen omdat ik het allemaal zo perfect kan en jullie wel eens zal laten zien hoe het moet, nee. Ik ga het leven gewoon net wat makkelijker maken en leuker, want we hebben met zijn allen een hekel aan schoonmaken en dat hoeft niet.

Door het net even anders aan te pakken kun je er ook lol in hebben. Ik ga voor jullie op zoek naar de beste manier om de ramen te zemen, de leukste manier om de was te sorteren en de beste manier om zo snel mogelijk in een opgeruimd en schoon huis met je voeten om hoog een martini te drinken.

Ga naar de eerste video blog van Lana.