Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe trend: koffie in een ijshoorntje

Nieuwe trend: koffie in een ijshoorntje

Nieuwe trend: koffie in een ijshoorntje

Opgepast, koffieliefhebbers, want er is weer een trend in koffieland om verliefd op te worden. Nu drink je niet alleen koffie uit een kopje, maar ook uit een ijshoorntje! De Zuid-Afrikaanse Dayne Levingrad creëerde een hoorntje met chocolade, waardoor het zelfs niet lekt. Dus nee, probeer het niet thuis met een gewoon ijshoorntje.

Dayne zit al vier jaar in de koffiewereld. Zo werkte hij al in koffiebars in Brazilië, Australië en Los Angeles. Daarna was het tijd voor iets nieuws, want hij wilde een vernieuwd concept uitrengen. Hij probeerde eerst gewone ijshoorntjes, maar die smolten te snel om als ‘kopje’ te gebruiken. Hij sloeg dus zelf aan het experimenteren, en met succes. Met zijn creatie heb je ongeveer drie minuten de tijd om je koffie achterover te slaan (oefen dus maar al op een snelle Instagramfoto).

Momenteel is het eetbare kopje alleen te koop in Zuid-Afrika, maar Dayne vroeg al een patent aan om het ook in het buitenland aan de man te brengen. Oh, we kunnen niet wachten om er ook in Nederland uit te sippen!

 

Coffee inside an ice cream cone has changed my life. 😍❤🙊 #TheGrindCone ☕🍦🍫

A photo posted by MM👑 (@mish_mahomed) on

Lees ook:

Bron: flair.be, afbeelding: Bestofjoburg.com