Dayne zit al vier jaar in de koffiewereld. Zo werkte hij al in koffiebars in Brazilië, Australië en Los Angeles. Daarna was het tijd voor iets nieuws, want hij wilde een vernieuwd concept uitrengen. Hij probeerde eerst gewone ijshoorntjes, maar die smolten te snel om als ‘kopje’ te gebruiken. Hij sloeg dus zelf aan het experimenteren, en met succes. Met zijn creatie heb je ongeveer drie minuten de tijd om je koffie achterover te slaan (oefen dus maar al op een snelle Instagramfoto).
Momenteel is het eetbare kopje alleen te koop in Zuid-Afrika, maar Dayne vroeg al een patent aan om het ook in het buitenland aan de man te brengen. Oh, we kunnen niet wachten om er ook in Nederland uit te sippen!
A photo posted by The Jo’burg Foodie (@thejoburgfoodie) on DT
Lees ook:
- Zo veel koffie mag je per dag
- 5 dingen die je energie geven in plaats van koffie
- Banaan-chocolade-koffie shake
Bron: flair.be, afbeelding: Bestofjoburg.com