Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het aftellen kan beginnen: Disney trakteert op nóg een trailer van ‘Aladdin’

Het aftellen kan beginnen: Disney trakteert op nóg een trailer van ‘Aladdin’

Thuis & wonen
Het aftellen kan beginnen: Disney trakteert op nóg een trailer van ‘Aladdin’

De release datum van de remake van ‘Aladdin’ komt steeds dichter bij en Disney trakteert ons in aanloop naar dat moment op nóg een trailer van de film. En daar zitten een paar nieuwe beelden in die ons nóg nieuwsgieriger maken.

In de gloednieuwe trailer is te zien hoe Aladdin en prinses Jasmine rondvliegen op het vliegend tapijt en elkaar bíjna zoenen. Ook de soundtrack A Whole New World is weer te horen en die brengt ons nóg meer in de stemming. En oh, de blauwe Will Smith als Genie ontbreekt natuurlijk ook niet.

De tekst gaat verder onder de video.

Marwan als Jafar

In februari werd de eerste trailer van Aladdin naar buiten gebracht, waarin ‘onze eigen’ Marwan Kenzari voor het eerst te zien was als Jafar. In de zomer van 2017 werd al bekend dat de acteur in de huid zou kruipen van de slechterik. Het is daarentegen zeker niet de eerste Hollywoodrol voor de 36-jarige. Marwan was de afgelopen jaren te zien in onder meer The Mummy en Murder On The Orient Express.

Lees ook
De beste deal van 2019! Bekijk ‘The Lion King’, ‘Dumbo’ en ‘Aladdin’ goedkoop in de bios

Wanneer, wanneer, wanneer?

Aan het einde van de video is te zien dat de live-action remake van Aladdin op 24 mei op het witte doek verschijnt. Tot die tijd doen we het dus maar met de heerlijke titelsong en de beelden so far. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee