Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze nieuwe McDonald’s serveert maar één ding

Deze nieuwe McDonald’s serveert maar één ding

Deze nieuwe McDonald’s serveert maar één ding

Natuurlijk zijn wij allemaal supergezonde en bewuste foodies die niets liever doen dan met lokale en versie ingrediënten onze eigen biologische, vegetarische én ambachtelijke zomerstamppot in elkaar draaien. Natuurlijk. Maaarrrr… we kunnen nu eenmaal niet alle dagen vlammen en soms gaat er gewoon niks boven een Maccie!

Daarom zijn we laaiend enthousiast over de nieuwste McDonald’s die dit weekend opent in Sydney, Australië. Het is een winkel volgens een heel nieuw concept: ze serveren er namelijk alleen frietjes.

De winkel gaat heel slim ‘Fries With That’ (vrij vertaald: ‘Wilt u daar frietjes bij?’) heten en biedt 6 verschillende ‘luxe-frietjes’ aan, met bijvoorbeeld pesto-mayonaise en Parmezaanse kaas of bacon-ceasar. Jammie!

maccie

copyright: McDonals, via Pinterest

Jo Feeney, marketingdirecteur bij McDonald’s Australië, zei tegen PopSugar: ‘Sinds de Mac bestaat, zijn mensen al gek op onze frietjes. Wij denken dat ze het verdienen om gelauwerd te worden en hoe kunnen we dat beter doen dan met een concept store? In deze winkel kunnen mensen zélf kiezen wat de volgende stap voor hun bakje frietjes gaat zijn. Ik kan niet wachten om te zien welke smaken men wil proberen.’

maccie2

copyright: McDonals, via Pinterest

Gelukkig betekent dit niet het einde van the good old frietsaus: de winkel is een pop-up store die alleen dit weekend open is. Australiërs mogen stemmen op hun favoriete smaak en de winnaar verschijnt standaard op het menu.

Wij melden ons bij dezen alvast aan voor het testpanel in Nederland!

 Lees ook: