Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nu kunnen we helemáál niet meer wachten: Meerdijk krijgt nog een nieuwe mannelijke inwoner

Nu kunnen we helemáál niet meer wachten: Meerdijk krijgt nog een nieuwe mannelijke inwoner

Nu kunnen we helemáál niet meer wachten: Meerdijk krijgt nog een nieuwe mannelijke inwoner

Het aftellen is nu echt begonnen, want over een week is het ein-de-lijk tijd voor het gloednieuwe seizoen van GTST. Na de officiële trailer en de onthulling van een aantal nieuwe mannelijke (superknappe!) inwoners, houdt het nieuws rondom de soapserie ook een week voor de start van de nieuwe afleveringenreeks niet op. Want… er komt nóg een knapperd in Meerdijk wonen. 

Lees ook: Oh my: nieuwe GTST-beelden onthullen details over relatie Sjors en Amir

We zagen hem al even voorbij flitsen in de trailer van het 29e seizoen, maar nu showen de makers van GTST hun nieuwe aanwinst ook op Instagram. En daar kunnen we ‘m pas écht goed zien.

Well, hello

Net als de andere nieuwe personages die we in GTST gaan zien, is dit er wederom eentje waar je je ogen maar lastig van af kunt houden. Hij gaat door het echte leven als Joey Ferre en je kunt ‘m kennen van zijn deelname aan ‘Op zoek naar Zorro’ en ‘Sunday Night Fever’. Joey heeft dan ook in meerdere musicals gespeeld, zo heeft-ie op de planken gestaan voor ‘Body Language’ en ‘Grease de musical’.

En in GTST?

Joey zal in GTST in de huid kruipen van Carlos Ramirez, een Spaanse wijnhandelaar. Wat hij precies komt doen, is nog niet bekend, maar wel hebben de soapmakers al onthuld dat-ie voor ‘veel opschudding’ zal zorgen. Dat bleek al wel uit de trailer, waarin we konden zien hoe hij Bing confronteerde met de vraag waarom hij zo bang was dat ‘de vuiligheid’ bovenkomt. Wat dat mag betekenen, zal de tijd moeten leren… spannend!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron/beeld: Instagram (@gtst)