Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > VIDEO: De nieuwe iMessage-functies bij de volgende update zien er zó cool uit

VIDEO: De nieuwe iMessage-functies bij de volgende update zien er zó cool uit

VIDEO: De nieuwe iMessage-functies bij de volgende update zien er zó cool uit

Drie keer hoera, want iMessagen wordt binnenkort nóg leuker. In San Francisco werd begin deze week de nieuwe iOS 10-update voorgesteld. Die software-update is vanaf dit najaar beschikbaar en bevat een hoop nieuws voor onze oude vertrouwde iMessage-app.

Het gaat niet om een kleine extra touch hier en daar, want de hele app wordt uitgebreid met een aantal supertoffe nieuwe functies waarvan we nog niet eens wisten dat we ze nodig hadden. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

  • Rich links: links die je doorstuurt, verschijnen binnenkort gewoon in je gesprek. En dan niet als lelijke links, maar als links met foto’s én videos die je gewoon in de iMessage-app kan afspelen. Handig!
  • Emoji’s: goed nieuws voor emojifans, want die icoontjes worden binnenkort drie keer zo groot weergegeven. We krijgen ook emoji predictions, waarbij de app zelf emoji’s zal voorstellen die bij je bericht passen. Ook emojification komt eraan: door één klik op de emojiknop, highlight de app alle woorden in je tekst die je kan vervangen door een emoji. Want hey, who needs words?
  • Bubble effects: soms wil je het van de daken schreeuwen, soms wil je het fluisteren. Dat kan nu in berichtvorm, door een tekst groot of klein weer te geven.
  • Privé: een sappige roddel of berichten die niet meteen geschikt zijn voor de werkvloer? Je kan binnenkort ‘wazige’ berichten sturen die alleen scherp worden wanneer je je vinger over de tekst of foto haalt.
  • Tap back: geen tijd om te antwoorden? Geef een snelle thumbs up aan je bericht – zo kan je zelfs in de drukste situaties toch even reageren.
  • Handgeschreven boodschappen: de nieuwe update laat je toe om je eigen handgeschreven berichtjes te sturen. Ziet er supercool uit – als je een mooi handschrift hebt, that is.
  • Digital touch: een snelle schets of tekening sturen? No problemo!
  • Full-screen effects: hierbij voeg je een special effect toe om je bericht extra leuk te maken. Want geef toe: felicitaties zijn veel leuker als er wat vuurwerk bij zit, toch?

Lees ook:

Bron: Flair.be