Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze nieuwe gezichten duiken op in Goede Tijden, Slechte Tijden

Déze nieuwe gezichten duiken op in Goede Tijden, Slechte Tijden

Déze nieuwe gezichten duiken op in Goede Tijden, Slechte Tijden

Wie de nieuwe cast-foto van Goede Tijden, Slechte Tijden goed bestudeerd heeft, ziet dat er in het nieuwe seizoen een nieuw gezicht te zien is, namelijk dat van Hassan Slaby. De acteur gaat Marwan El Amrani, de broer van Ilyas, spelen, en zal net als zijn broertje in de supermarkt te zien zijn. 

Tips en tricks

Wat zijn verhaallijn precies gaat zijn is nog niet bekend. De acteur zal namelijk pas vanaf half september in de RTL-soap te zien zijn. Wel heeft hij zijn eerste draaidagen al een tijd geleden achter de rug. En dat is hem goed bevallen, zo laat hij aan ANP weten. “Ik voelde alleen maar liefde.” Hassan vertelt dat iedereen hem gelijk welkom heette. In het bijzonder soapduo Erik Vogel en Caroline de Bruijn, die al jarenlang Ludo en Janine spelen. “‘Als je vragen hebt, moet je gewoon naar ons toekomen’, zeiden ze dan. Ik vond het wel erg attent dat ik van iedereen tips en tricks kreeg”, zegt Hassan.

Lees ook
GTST-acteurs over corona-maatregelen: ‘We worden niet getest…’

Herkenning

Het moge duidelijk zijn: Hassan heeft superveel zin in zijn nieuwe acteur. En hij blijkt niet de enige. Ook zijn moeder vindt het fantastisch dat haar zoon nu in één van haar favoriete soaps speelt. “Zij keek vroeger altijd met mij mee om Nederlands te leren.” Nu er ook een Marokkaans gezin in de soap te zien is, maakt Hassan supertrots. “De komst van dit gezin geeft ook weer herkenning voor meer kijkers. GTST is zo verweven met de Nederlandse televisie, het hoort er echt bij. Ik vind zelfs – en dit zeg ik heel voorzichtig – dat het eigenlijk cultureel erfgoed moet worden.”

Nog meer nieuwe gezichten

Overigens is Hassan niet de enige nieuwe acteur in de soap. Ook actrice Christine van Stralen, onder andere bekend van haar rol in Dunya & Desie, zal halverwege september in GTST te zien zijn. Zij neemt de rol van Judith Schoof op zich en zal zich melden als een nieuwe patiënt in de kliniek van Anton Bouwhuis. Het is niet bekend of dat het hier om een tijdelijke rol gaat, aangezien Christine niet op de nieuwe castfoto te zien is. Naast Hassan en Christine keert ook Lone van Roosendaal weer terug als Billy de Palma. Zij zal vanaf november in de soap te zien zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Welingelichte Kringen, RTL Boulevard | Beeld: GTST