Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zwijmelen, maar: nieuwe film ‘The Sun Is Also A Star’ doet onze harten nú al sneller slaan

Zwijmelen, maar: nieuwe film ‘The Sun Is Also A Star’ doet onze harten nú al sneller slaan

Zwijmelen, maar: nieuwe film ‘The Sun Is Also A Star’ doet onze harten nú al sneller slaan

Als je ook maar geen genoeg kan krijgen van die heerlijk zeemzoete, romantische films moet je ‘The Sun Is Also A Star’ zeker aan je lijstje toevoegen. Hij wordt nu al de nieuwe ‘The Fault in Our Stars’ genoemd en zet de verwachtingen dus al erg hoog.

Maar eh, met de knappe Charles Melton (aka Reggie uit ‘Riverdale’) in de hoofdrol kan de film ook niet anders dan goed zijn! Zijn tegenspeelster, Yara Shahidi herken je misschien uit de serie Grown-ish.

Tiktak

Natasha woont al haar leven lang in New York , maar krijgt opeens te horen dat ze uit het land gezet wordt. Ze heeft nog één dag voordat ze de VS moet verlaten. Er is een heleboel wat je op zo’n laatste dag zou kunnen doen, maar Natasha kiest ervoor hem te spenderen met Daniel, een random jongen die ze net ontmoet heeft nadat hij haar redde van een bijna-botsing. Daniel is ervan overtuigd dat het lot bestaat en gelooft dat hij Natasha op hem verliefd kan laten worden in die éne dag. Natasha daarentegen gelooft er helemaal niets van en heeft wel andere dingen aan haar hoofd. Lukt het haar de uitzetting aan te vechten? Of zullen zij en Daniel, die ze stiekem toch wel echt leuk begint te vinden, elkaar nooit meer zien?

Read all about it

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicola Yoon. De Zon Is Ook Een Ster was een wereldwijde besteller dus ook de boekenwurmen, die liever éérst het boek lezen en dan pas de film kijken, staat een pareltje te wachten.

Lees ook
Tijd voor een girls night in: dít zijn momenteel de leukste chick flicks op Netflix

Zet je schrap

En het allerbeste nieuws moet nog komen; de film is vanaf 16 mei al te zien in de bioscoop. Als je nog geen plannen had voor het weekend, heb je die nu wel! Zijn je vriendinnen toch nog niet helemaal overtuigd? Door de trailer wil je’m gegarandeerd gaan kijken;

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Girlscene | Beeld: still uit trailer