Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fans van ‘La Casa de Papel’, opgelet! Er zijn nieuwe details bekend over seizoen 3

Fans van ‘La Casa de Papel’, opgelet! Er zijn nieuwe details bekend over seizoen 3

Thuis & wonen
Fans van ‘La Casa de Papel’, opgelet! Er zijn nieuwe details bekend over seizoen 3

Bella ciao, ciao, ciao’: je was het vast al stiekem mee aan het zingen toen je op dit artikel klikte. Als je net als wij echt niet langer meer kunt wachten op het derde seizoen van ‘La Casa de Papel’, hebben we goed nieuws. Nieuwe details lijken namelijk te zijn opgedoken.

Lees ook: Ein-de-lijk! Dit zijn de eerste beelden van ‘La Casa de Papel’ seizoen 3

Want waar eerder nog de geruchten gingen dat het seizoen zich deze keer in Italië, Florence, zou afspelen, lijken de personages toch weer terug te keren naar het oude, vertrouwde Spanje. En onze geliefde ‘boeven’ hebben niet zomaar een target gekozen. Nee, volgens de Spaanse website ‘eCartelera’ pakken El Professor en zijn handlangers het deze keer groots aan.

Spaanse bank

Het doelwit dit seizoen? De Spaanse Bank. Doel? Het roven van goudstaven. Zeer ambitieus, want deze kluizen hebben een extra moeilijkheidsgraad: niet alleen liggen ze 48 meter onder de grond, ook vullen ze zich automatisch met water zodra je ook maar een poging waagt. Dat belooft weer een seizoen waarbij je continu op het puntje van je stoel wil zitten.

Geen bevestiging

Netflix heeft nog niet officieel bevestigd dat deze geruchten waar zijn, máár in januari regende het nog valse bankbiljetten op het plein voor de Spaanse Bank. Wanneer het derde seizoen verschijnt en we dus weer een heel weekend kunnen bingen is helaas nog niet bekend. Tot die tijd staat ‘Bella Ciao’ in ieder geval weer op repeat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee