Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Even voorstellen: onze nieuwe blogger Denise Miltenburg

Even voorstellen: onze nieuwe blogger Denise Miltenburg

Even voorstellen: onze nieuwe blogger Denise Miltenburg

Misschien ken je me al, dan hoef ik je niet veel meer te vertellen. Waarom je me zou kunnen kennen? Omdat ik sinds 2006 blogs voor VrouwOnline heb geschreven. Onlangs schreef ik mijn afscheidsblog. Niet alleen ik stopte ermee, de hele site stopte ermee. Heel jammer. Maar het leuke is: ik werd voor Flair gevraagd!

Ken je me nog niet? Ik ben single moeder en woon met mijn kinderen in een leuke wijk in Den Haag. In een kleine parterrewoning zonder luxe dingen als een afwasmachine of ligbad, maar wél met een tuintje. Waar ik ’s zomers graag mijn hangmat in ophang en waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Ik hou van goeie koffie en een lekker glas wijn. Van zon en warmte, de stad en het strand. Van lekker (buiten) eten en op reis gaan.

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk, maar het was een turbulente tijd, het afgelopen decennium. Ik ging samenwonen, kreeg twee kinderen, ging in 2011 weg bij mijn ex omdat het zo echt niet langer kon en probeerde het allemaal zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen met mijn twee schatten, die inmiddels 5 en 7 zijn. Een heftige tijd, nog steeds helaas, omdat het bepaald niet vlekkeloos loopt. Maar ik kan er niks aan veranderen. Ik kan er alleen maar voor de kinderen zijn.

Ondertussen ben ik in 2014 voor mezelf begonnen met Follow my footprints, mijn eigen bedrijf en reisblog. Ik werk onder schooltijd en als de kinderen bij hun vader zijn, en daarnaast vaak ’s avonds laat nog. Er komt veel meer bij kijken dan je zou denken, maar ik doe wel waar mijn hart ligt: anderen mooie plekjes laten zien. In Nederland, Zuid-Europa en nog iets verder. Dus heb je ideeën voor een citytrip of vakantie nodig? Kijk op mijn travelblog!

Ik word regelmatig ook gek van wat er allemaal nog op mijn to do-list staat hoor. Dan krijg ik het allemaal even niet voor elkaar en denk: o nee, niet ook dat nog! Op zo’n moment vraag ik me af hoe anderen hun huis netjes en schoon houden, hoe ze hun mail en social media bijhouden en ook nog tijd hebben om te relaxen.

Het leuk houden, daar gaat het om. En dat doe ik ook. Ik geniet ervan als de kinderen iets liefs zeggen of doen, ik geniet van een wijntje met een vriendin, een avond dansen, dat soort dingen. En de mannen? Leuke mannen zat, hoor. Maar ik heb er even geen tijd voor. Niet voor iets serieus althans.

Ik ga hier bloggen over alledaagse dingen. Omdat ik net als ieder ander gewoon lekker probeer te leven, maar dat niet altijd vanzelf gaat. Nou ja, als we de humor er maar van blijven inzien.