Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nog meer wijnen, wijnen, wijnen: wederom nieuw Martien Meiland-programma onderweg

Nog meer wijnen, wijnen, wijnen: wederom nieuw Martien Meiland-programma onderweg

Thuis & wonen
Nog meer wijnen, wijnen, wijnen: wederom nieuw Martien Meiland-programma onderweg

Er valt geen ontkennen aan: om Martien Meiland (59) kunnen we vandaag de dag niet meer heen. In eerste instantie kennen we ‘m natuurlijk van zijn deelname aan ‘Ik vertrek’, maar na het succes van ‘Chateau Meiland’ is-ie écht niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De kasteelheer presenteerde al zijn eigen show ‘Cash or Trash’ en krijgt nu wederom een rol in een nieuw programma.

Nieuwe show met Martien Meiland

Martien wordt onderdeel van het nieuwe SBS-programma BINGO! De 100.000 euro quiz. Hierin strijden zeven kandidaten om de hoofdprijs van 100.000 euro. Jan Versteegh gaat de nieuwe kennisquiz presenteren; Meiland verrast winnaars van de VriendenLoterij thuis met geldprijzen. Een soort goeeedemiddag-Gaston, dus. “Degene die wint zit thuis op de bank en heeft de juiste getallen ingevuld dus die heeft bingo”, legt de kasteelheer uit. “Dat is toch enig om mensen te mogen verblijden met zo’n geweldige prijs!”

Lees ook
Schokkende onthulling in Martien Meiland-biografie: ‘Hij wilde zich tot tweemaal toe van het leven beroven’

BINGO! De 100.000 euro quiz

In het nieuwe programma gaat het niet om de beste kandidaat, maar vooral om wie niet de slechtste is. Elke ronde valt er een kandidaat af. Vragen variëren van de locatie van de Mona Lisa tot rekensommen. De overgebleven finalist krijgt zeven kokers: één met de geldprijs en zes zonder iets erin. De finalist speelt tegen de afgevallen kandidaten en met elke goede vraag wordt een lege koker weggespeeld.

De quiz is vanaf zaterdag 17 oktober om 21.30 op SBS6 te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Groot nieuws! Samen met @martienmeiland een programma maken. BINGO de €100.000 quiz. Heel veel zin in!!! Vanaf 17 oktober op @sbs6nl

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Bron: ANP | Beeld: Giphy, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee