Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > “Niet zeuren, húppakee”

“Niet zeuren, húppakee”

“Niet zeuren, húppakee”

Sandra van Nieuwland (37) stapte over haar twijfels heen en deed mee aan The Voice. “Ik heb pas de laatste maanden de tijd gehad om alles een beetje te reflecteren”. Sandra scoorde hit na hit en stond liefst met 3 singles in de top tien, de rest is geschiedenis. Hoe gaat het nu verder?

SandraVanNieuwlandT

 

“Ik voelde altijd een soort schroom om muziek te maken. Zo van: kijk haar eens. Pas toen ik na mijn studie communicatie aan de heao in m’n eentje ging rondreizen in Australiem durfde ik het aan. Ik kende daar toch niemand, dus pakte ik m’n gitaar erbij en zong liedjes. Dat werd gewaardeerd, want in ruil voor mijn optredens kreeg ik gratis surflessen of overnachtingen. Terug in Nederland dacht ik: dit is zó tof, ik beleef er zó veel plezier aan, hier ga ik mee door. Maar het was niet de tijd. Ik had drie jonge kinderen en ik ben van het credo: als je iets doet, dan moet je het goed doen. Toen een vriendin met het al volledig door haar ingevulde – inschrijfformulier van The Voice aan kwam zetten, was ik in eerste instantie ook nog een beetje huiverig, ik wist dat ik kon zingen, maar kwam dat ook over op tv?”

Hoe gaat Sandra om met haar succes? En hoe gaan haar kinderen om met het succes? Heeft haar jeugd een effect gehad op haar carrière? En wie is haar nieuwe liefde? Antwoord op deze vragen en meer lees je in Flair 42, vanaf 8 oktober in de winkel.