Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deel 2 van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’ al gezien? Mooi, want het vervolg is ook al in aantocht!

Deel 2 van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’ al gezien? Mooi, want het vervolg is ook al in aantocht!

Deel 2 van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’ al gezien? Mooi, want het vervolg is ook al in aantocht!

‘The Kissing Booth 2’ staat sinds afgelopen weekend op Netflix en wordt massaal gestreamd. Dit vervolg op de romcom-hit uit 2018 is niet per sé oscarwaardig, maar wel een lekker luchtige wegkijker voor fans van het genre. Deel twee – net als wij – ook al meteen verslonden? Da’s mooi, want je kunt je vast opmaken voor het derde deel. Surpise! #spoilersahead

In het geheim gefilmd

Netflix heeft bekendgemaakt dat The Kissing Booth 3 al in 2021 verschijnt én zelfs al helemaal – in het grootste geheim – is opgenomen. Dat heeft de streamingsdienst aangekondigd via Twitter. Het derde deel van de romantische comedy is immers tegelijk opgenomen met deel twee, waardoor níemand doorhad er aan nóg een vervolg gewerkt werd.

Gevallen voor een ander

In het vervolg op The Kissing Booth van twee jaar geleden krijgt high school-ganger Elle gevoelens voor een ander. Dat gebeurt terwijl haar grote liefde Noah, die ze wist te veroveren in het eerste deel, feestviert op een universiteit. Wanneer Elle vermoedt dat Noah vreemdgaat, krijgt ze romantische gevoelens voor Marco, de nieuwe, knappe ‘eindejaars’. Maar wanneer blijkt dat Noah geen misstap heeft begaan, wijst ze Marco af en keert toch terug naar Noah.

Toch klopt er iets niet…

Een beslissing waar wij, eh, het niet bepaald mee eens zijn, al lijken we wel in de minderheid. Tussen Marco en Elle vliegen de vonken ervan af, terwijl we Noah… Tja, niet per sé een sprankelende persoonlijkheid vinden. Daarnaast kunnen hij en z’n nieuwe ‘beste Harvard-vriendin’ Chloe ontkennen wat ze willen, maar de manier waarop die twee met elkaar omgaan is natuurlijk niet helemaal in de haak.

#TeamMarco

Gelukkig gaf het einde van de film ons hoop. Wanneer een vriend de naar Elle starende Marco zegt dat ze het allemaal niet waard is, kijkt hij met een ongekende glinstering in z’n ogen terwijl hij het tegenovergestelde beweert. We durven er dan ook wel een gokje op te wagen dat Marco zich nog niet gewonnen geeft en in deel 3 een ultieme poging gaat wagen om het meisje van zijn dromen terug te winnen. Ja ja, da’s echte liefde hoor, mensen. #TeamMarco #sorrynotsorry

Universiteit om te kiezen

Wat verder moet blijken in de derde film: naar welke universiteit gaat Elle? Volgt ze haar hart en gaat ze met beste vriend Lee naar Berkeley, zoals ze al jaren geleden hebben afgesproken, of kiest ze voor Harvard, waar liefje Noah studeert?

Cast

In de The Kissing Booth-filmreeks zijn de hoofdrollen weggelegd voor Joey King (Elle), Joel Courtney (Lee) en Jacob Elordi (Noah). Ook The Breakfast Club-ster Molly Ringwald (Noah en Lee’s moeder) maakt deel uit van de cast. Uiteraard keren ook Taylor Zakhar Perez (Marco) en Maisie Richardson-Sellers (Chloe) terug.

Lees ook
Zin in! ‘The Kissing booth 2’ verschijnt bíjna op Netflix en dit is de álles veranderende trailer

Fijn vooruitzicht

The Kissing Booth kreeg in 2018 vooral matige kritieken. Toch besloot Netflix om de film een vervolg te geven vanwege het commerciële succes dat de streamingdienst ermee had. We gokken dat ook deel 2 weer als een razende gaat op het platform. Wanneer deel 3 precies verschijnt, is nog niet bekendgemaakt, maar mogelijk is dat net als de twee eerdere delen in de zomer (tóch een beetje jammer aangezien Netflix de film dus al op de plank heeft liggen). Je snapt dat wij in ieder geval niet kunnen wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Netflix