Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Netflix-tip: leer je huis organizen met Get Organized with The Home Edit

Netflix-tip: leer je huis organizen met Get Organized with The Home Edit

Thuis & wonen
Netflix-tip: leer je huis organizen met Get Organized with The Home Edit

Tussen alle spannende, romantische en avontuurlijke films en series, staat er sinds deze maand nog een bingewatch-favoriet op Netflix, namelijk: Get Organized with The Home Edit.

Organiseren van je huishouden

Zoals de titel het al zegt draait het in deze serie allemaal om het organiseren van je huishouden. Maar dan wel op zo’n manier dat The Home Edit-eigenaressen Clea en Joanna op speed dial in de telefoon staan bij de grootste celebrities op aarde. In de serie zien we naast normale klanten dan ook gezichten als Reese Witherspoon, Khloé Kardashian en Eva Longoria, die door Clea en Joanna geholpen worden om spullen te selecteren, indelen en opbergen én tegelijkertijd verbluffende ruimtes van onder andere garages en inloopkasten te maken.

Instagram

Voor de serie maakten Clea en Joanna met The Home Edit al naam op Instagram, waarbij hun account inmiddels al meer dan 3 miljoen volgers telt. Maar naast hun populaire Instagram-pagina hebben de twee ook een boek uitgebracht, waarin ze je tips en tricks geven om te leren organizen zoals alleen zij dat kunnen. Daarnaast verkopen ze de organize-accessoires die je in Get Organized with The Home Edit voorbij ziet komen via hun webshop.

Lees ook 
Waar moeten we beginnen?! Déze films en series komen in september op Netflix te staan

Opbergbakjes- en boxen

Maar wat maakt The Home Edit nou zo speciaal? Wel, ze zijn nogal pietje precies wanneer het aankomt op organizen. Niet alleen staan ze bekend om het sorteren op kleur, ook maken ze van alles zones, waardoor de ruimte overzichtelijk blijft. Daarnaast wil je na het zien van de afleveringen gelijk je huis opruimen en het internet afstruinen voor de opbergbakjes- en dozen die je in de serie voorbij ziet komen. Last but not least brengen ze de rust in de ruimtes waarmee ze werken terug. En geloof ons: dat is écht heerlijk om vanaf de bank in je (onopgeruimde) huis te aanschouwen.

Het eerste seizoen van Get Organized with The Home Edit staat nu op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer voor een voorproefje!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: YouTube, Get Organized with The Home Edit

Shoppen is altijd een goed idee