Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Can’t wait: Netflix deelt teaser ‘La Casa de Papel’ om honger weer even te stillen

Can’t wait: Netflix deelt teaser ‘La Casa de Papel’ om honger weer even te stillen

Thuis & wonen
Can’t wait: Netflix deelt teaser ‘La Casa de Papel’ om honger weer even te stillen

Nog 77 dagen te gaan. Nog 77 dagen totdat het 19 juli is en we ons ein-de-lijk mogen opmaken voor een gloednieuw seizoen van ‘La Casa de Papel’. Het lange wachten wordt over een maand of twee beloond, en in aanloop naar de kersverse afleveringenreeks maakt Netflix ons alvast lekker met teasende beelden.

In de eerste twee delen van La Casa de Papel draaide alles om het plegen van de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Onder leiding van El Professor maakten onder meer Nairobi, Denver en Tokio miljarden euro’s buit. Maar voordat het zover was, fantaseerde de groep er al op los wat ze met het geld zouden willen doen.

Oude én nieuwe beelden

De beelden daarvan zijn dan ook het uitgangspunt van de nieuwe teaser die Netflix heeft gedeeld. In de video zijn terugblikken te zien, in combinatie met fragmenten uit het aankomende seizoen van La Casa de Papel.

De tekst gaat verder onder de video.

Officiële trailer

Over de derde reeks van de Spaanse serie zijn eerder al een paar snippers info gelekt en een maand geleden trakteerden de makers ons op een officiële trailer. Hierbij werd ook de langverwachte release datum bekendgemaakt: 19 juli. Een vrijdag, wat betekent dat je het hele weekend kan gaan bingen.

Lees ook
Fans van ‘La Casa de Papel’, opgelet: deze Spaanse Netflix-serie wordt jouw nieuwe verslaving

Derde seizoen

Aan het einde van seizoen 2 leek het er – door het gesloten einde – even op dat er geen vervolg zou komen op de razend populaire serie. Gelukkig konden alle fans al gauw hun hart ophalen en werd bevestigd dat we nóg een seizoen mogen genieten van El Professor en zijn handlangers. Bella Ciao!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: still, Netflix

Shoppen is altijd een goed idee