Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom iedereen in de ban is van de Netflix-serie ‘Sex/Life’

Waarom iedereen in de ban is van de Netflix-serie ‘Sex/Life’

Waarom iedereen in de ban is van de Netflix-serie ‘Sex/Life’

Summer of LoveSlutty Summer en Roaring Twenties: de termen die allemaal al voorbij zijn gekomen met deze (grotendeels) coronavrije zomer. Kan jouw leven ook wel wat spice gebruiken, maar ben je niet van plan om zelf alle remmen los te gooien? Misschien is de Netflix serie Sex/Life dan wel wat voor jou. Grote kans dat je de serie al eens voorbij hebt zien komen tijdens het zoeken op Netflix. 

Sex/Life

De serie is nog niet zo lang te zien op Netflix, maar is nu al een regelrechte hit. En wij snappen wel waarom. Wat je precies kunt verwachten? Het verhaal vertelt het leven van Billie Connely (Sarah Shahi) die getrouwd is met Cooper (Mike Vogel). Met hem en hun twee jonge kinderen wonen ze samen in Connecticut. Ze is nu huisvrouw, maar woonde vroeger in hartje New York met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), waar ze een nogal wild leven had.

Verleden

Billie raakt nogal uitgeput van het leven dat ze met haar man en kids in Connecticut leidt, waardoor ze steeds meer verlangt naar haar verleden. Om dat tegen te gaan, besluit ze een dagboek te schrijven over het verleden en te fantaseren over de steamy nachten die ze had met haar ex Brad (Adam Demos). Een ex waar ze nooit helemaal overheen is gekomen. Ze begint zich steeds meer af te vragen hoe ze hier is terechtgekomen.

Ontdekking

Op een dag vindt haar man Cooper het dagboek. Zal deze vondst het leven tussen Billie en haar man Cooper seksueel beter maken, of juist weer terugvoeren naar het leven van vroeger met haar ex? Deze man zorgde immers voor een flink gebroken hart bij Billie.

Lees ook
9 films die je als echte fan van Fifty Shades zeker niet mag missen

Taboe doorbrekend

De serie doet ons een beetje denken aan Fifty Shades en heeft ook zeker een paar wilde seksscènes. Vooral de derde afleveringen heeft voor een hoop opspraak gezorgd. Waar lichaamsdelen normaal gesproken uit beeld worden gehaald, is dit in deze serie gewoon in volle glorie te zien. Behoorlijk taboe doorbrekend, dus. Zo is het geslacht van Adam Demos bijvoorbeeld te zien in de derde aflevering.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer hier:

Bron: Steamwijzer | Beeld: Netflix