Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Marvellous! Netflix onthult releasedatum van ‘The Crown’ seizoen drie

Marvellous! Netflix onthult releasedatum van ‘The Crown’ seizoen drie

Thuis & wonen
Marvellous! Netflix onthult releasedatum van ‘The Crown’ seizoen drie

Het langverwachte derde seizoen van de dramaserie ‘The Crown’ is eindelijk in aantocht. Vandaag heeft Netflix bekendgemaakt wanneer we weer kunnen gaan bingen.

Gerucht bevestigd

The Crown is vanaf 17 november op de Amerikaanse servers van streamingdienst Netflix te zien, meldt Deadline maandag. Acteur Tobias Menzies verklapte eind juli al dat The Crown in november verder zou gaan, maar nu is het ook bevestigd.

Verder in de 60’s

In het nieuwe seizoen pikt de serie rondom de geschiedenis van het Britse koningshuis de draad weer op in 1964, het jaar waarin The Beatles beroemd worden en twee jaar voordat Engeland wereldkampioen voetbal wordt. De derde reeks zal het koningshuis tot het jaar 1977 belichten.

Nieuwe gezichten

In dit seizoen worden door de sprong in de tijd een hoop rollen overgenomen door andere acteurs. Koningin Elizabeth wordt niet meer gespeeld door Claire Foy, maar door Olivia Colman. Prins Philip, jonkheer Snowdon en prinses Margaret worden door respectievelijk Tobias Menzies, Ben Daniels en Helena Bonham Carter gespeeld. Josh O’Connor speelt prins Charles.

Lees ook
Oeps (en yes!): ‘Prins Philip’ verklapt releasedatum derde seizoen ‘The Crown’

Nederlandse release

Wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend, maar we gokken dat dat gewoon ook 17 november wordt. Think positive, right?

Een trailer van de komende reeks is er nog niet, dus je moet het even doen met die van het eerste seizoen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Netflix

Shoppen is altijd een goed idee