Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Netflix onthult: déze kerstfilms zijn stiekem allemaal met elkaar verbonden

Netflix onthult: déze kerstfilms zijn stiekem allemaal met elkaar verbonden

Thuis & wonen
Netflix onthult: déze kerstfilms zijn stiekem allemaal met elkaar verbonden

Het is weer de mooiste tijd van het jaar en dat betekent naast een kerstboom, oliebollen en overal kerstverlichting natuurlijk ook op de bank kruipen met een warme chocomelk en koekjes om vervolgens je favoriete kerstfilms te kijken. Naast de klassiekers Home Alone en Love Actually zijn er de afgelopen jaren inmiddels heel veel films bijgekomen. Onder andere op Netflix. En hoewel iedere film zijn eigen verhaallijn heeft, zijn ze wel allemaal met elkaar verbonden.

Netflix-films

Met het Netflix-aanbod aan kerstfilms kun je inmiddels een ware kerstmarathon houden. Wanneer je dit doet zullen je een aantal dingen opvallen. De films hebben namelijk allemaal met elkaar te maken. Hoe? Wel, Netflix legt het even haarfijn uit via hun social media-kanalen. “Onze kerstfilms zijn dus stiekem onderling *bijna* allemaal verbonden. Emmanuelle Chriqui zegt in The Knight Before Christmas dat hun familie Aldovia ooit bezocht heeft. The Knight Before Christmas speelt zich af in Amerika, The Princess Switch in Belgravia en The Christmas Prince in Aldovia. Dan wordt in A Christmas Prince: The Royal Baby verteld dat Aldovia en Belgravia dichtbij elkaar liggen op de kaart”, aldus Netflix.

25 kerstfilms in 25 dagen

Wist je trouwens dat je nu van je hobby je werk kunt maken? Reviews.org is namelijk op zoek naar iemand die 25 kerstfilms in 25 dagen wil bekijken. Nou, laten we eerlijk zijn: dat doen sommigen sowieso al deze maanden. Een leuke bijkomstigheid: je mag zelf kiezen welke films je graag wil zien. Je krijgt een jaar lang toegang tot verschillende streaming diensten. Netflix, Hulu of HBO Max, you name it.

Lees ook
Bijna te zien! Makers ‘Bridget Jones’ Diary’ komen met zalige nieuwe feelgood-kerstfilm

Nieuwe baan

Uiteraard gaat voor niets de zon op en is heus wel wat werk aan de winkel. Zo dien je na het bingewatchen van je favoriete films een korte vragenlijst in te vullen. Wat je daarvoor terug krijgt? 2500 euro zo op je rekening gestort. Dat is toch een mooi zakcentje, lijkt ons zo! Daarnaast kun je de rest van het jaar nog gratis gebruik maken van de verschillende streamingdiensten. Wat wel goed is om te weten, is dat je voor deze opdracht ouder moet zijn dan 18 jaar en een tijdje in Amerika moet werken. En of dat coronawise nou zo’n goed idee is. Enfin, toch geïnteresseerd? Dan kun je via deze link solliciteren. Kleine side note: je kunt nog maar tot 4 december reageren. Wil je deze kans niet aan je neus voorbij laten gaan, zorg dan dat je er snel bij bent!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Bron: Superguide | Beeld: Facebook, Netflix

Shoppen is altijd een goed idee