Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Horrorfans, opgelet: de loeispannende Netflix-film ‘The Silence’ moét je zien

Horrorfans, opgelet: de loeispannende Netflix-film ‘The Silence’ moét je zien

Horrorfans, opgelet: de loeispannende Netflix-film ‘The Silence’ moét je zien

Netflix is weer een gloednieuwe horrorfilm rijker, namelijk ‘The Silence’. Hij wordt nu al de opvolger van sci-fi hit ‘Bird Box’ genoemd en het beste van alles is: je hoeft er niet meer op te wachten. De film komt namelijk vandaag online!

The Silence vertelt het verhaal van een gezin dat achterna gezeten wordt door een soort oermonsters. Al snel wordt de hele wereld geteisterd door de plaag en zijn ze nergens nog veilig. In tegenstelling tot Bird Box – waar de personages best hun ogen gesloten moesten houden – houdt de familie nu beter hun mond. Het mysterieuze wezen wordt namelijk aangetrokken door geluid.

Herkenbaar?

Heb je het gevoel dat je dit verhaal al kent? Dat is niet zo gek, want het script lijk vrij veel op dat van A Quiet Place. In beide films is de grote boosdoener een beest dat zich laat lokken door geluid en speelt er een gezin, waarvan één van de kinderen doof is, de hoofdrol.

Lees ook
Nieuwe maand, nieuw binge-materiaal: déze films en series zie je in april op Netflix

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Lebbon, die al meer dan 40 sci-fi en horror-novels op zijn naam heeft staan. Zelf zegt hij op zijn blog dat de film sowieso nog de moeite waard is om te kijken als je A Quiet Place al hebt gezien. “Het wordt episch”, voegt hij er zelfs nog aan toe.

Kippenvel

Ons gaf de onderstaande trailer in ieder geval goosebumps. Ook de cast is veelbelovend met onder andere Stanley Tucci van The Devil Wears Prada en The Hunger Games. Ook Kiernan Shipka, bekend van The Chilling Adventures of Sabrina en Mad Men vertolkt een van de hoofdrollen.

Vanavond

Voor de echte horror-junks hebben we goed nieuws, want deze bloedstollende film gaat vandaag nog in première. Geen urenlange discussie (al dan niet met jezelf) dus vandaag over wat je zal kijken. Bekijk hieronder alvast de trailer van The Silence:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour | Beeld: Netflix