Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Netflix komt met nieuwe datingshow: ‘Om de hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven’

Netflix komt met nieuwe datingshow: ‘Om de hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven’

Netflix komt met nieuwe datingshow: ‘Om de hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven’

Datingshows zijn onwijs populair. Zo hebben we de afgelopen jaren al heel wat shows voorbij zien komen, maar kijken we ook nu massaal naar bijvoorbeeld Love Island, Married at first Sight en Love is Blind. Nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en daarbij meer dan ooit aan de buis gekluisterd zitten, heeft Netflix een fijne verrassing voor iedereen die bovenstaande shows al gebingewatcht heeft.

Nieuwe datingshow op Netflix

De streamingdienst komt deze maand namelijk met een nieuwe datingshow op de proppen, genaamd: Too Hot to Handle. De naam zegt het eigenlijk al, maar ook deze show zal vooral heel juicy zijn. Zo zijn er tien singles van over de hele wereld, die samen gaan wonen in een prachtige villa. Op een zonovergoten bestemming uiteraard. “Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven”, aldus het bijschrift van Netflix.

Lees ook
‘MAFS’-Ferry en José zetten punt achter relatie: ‘Avontuur om nooit te vergeten’

Too Hot to Handle

Wanneer je dit zo hoort, lijkt het enorm veel op Love Island. Maar toch is er een groot verschil. Waar de singles bij Love Island seks mogen hebben – al wordt dit in Nederland nooit duidelijk op camera vastgelegd, is dit bij Too Hot to Handle juist níet de bedoeling. De spelregels zijn zelfs zo streng, dat er ook niet gekust en geknuffeld mag worden. Wanneer de regels worden verbroken, gaat er geld uit de prijzenpot. De grote vraag luidt dan ook: kunnen de kandidaten zich aan de regels houden of is het allemaal too hot to handle?

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden? Goed nieuws: het eerste seizoen is namelijk vanaf vrijdag 17 april op Netflix te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tyla | Beeld: iStock