Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Netflix cancelt serie ‘Girlboss’

Netflix cancelt serie ‘Girlboss’

Netflix cancelt serie ‘Girlboss’

Slecht nieuws voor fans van Girlboss: Netflix heeft de serie gecanceld. Dat betekent dat er geen tweede seizoen komt van de serie over het leven van Sophia Amoruso.

Lees ook: Monday Motivation: 11 x girlboss quotes waardoor je gelijk aan ’t werk wilt gaan!

Sophia Amoruso is de eigenaresse van het mode-imperium Nasty Gal, dat ze opbouwde door het verkopen van vintage kleding via eBay. Haar business groeide en inmiddels is ze een bekende naam in de modewereld. De serie Girlboss is een verfilming van het gelijknamige boek dat ze over haar bedrijf schreef.

Na slechts één seizoen is de serie nu gestopt door de online-streamingdienst. Het eerste seizoen eindigt op het moment dat Sophia (gespeeld door Britt Robertson) haar eigen webshop opent en daarmee is het verhaal dus nog niet afgelopen. Amoruso laat via Instagram weten dat ze hoopt haar verhaal ooit nog te kunnen delen. ‘Het was een goede show en ik was bevoorrecht om met zeer talentvolle mensen te werken. Het is mooi om later het verhaal te vertellen van wat er in de afgelopen jaren is gebeurd.’

Girlboss is de derde serie die in korte tijd wordt gecanceld door Netflix. Eerder werd al bekend dat er geen nieuw seizoen komt van The Get Down en ook Sense8 krijgt geen vervolg.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10