Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Natgeregend? Zo droogt jouw kleding snel op

Natgeregend? Zo droogt jouw kleding snel op

Natgeregend? Zo droogt jouw kleding snel op

Werd jij ook op de fiets overvallen door een hoosbui? En, we doen een gokje, had je niet je praktische doch oerlelijke regenpak aan, maar wel je favo leren jasje? En je mooiste handtas bij je? Met deze tips zijn je spullen snel weer droog – én blijven ze mooi.

Conditioner

Gooi je jasje niet zomaar over de verwarming, maar hang het netjes op aan een hangertje. De regen tast de oorspronkelijke zachtheid van je jasje aan, dus je doet er verstandig aan het in te smeren met leerlotion. Heb je dat niet in huis (of ben je niet thuis), is een beetje conditioner een prima alternatief. Ook perfect te gebruiken op je leren tas, als de regen van die donkere vlekken heeft gemaakt. Zachtjes wrijven en de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Schoenen

Trek je schoenen zo snel mogelijk uit en verwijder de zooltjes. Deze kan je gewoon op de verwarming leggen. Je schoenen zelf kan je het beste vullen met krantenpapier – het water wordt dan snel geabsorbeerd en de schoen behoudt zijn vorm. Leg je schoenen absoluut niet op de verwarming, dat maakt dat ze hun vorm verliezen.

Zo, en dan nu lekker je onesie aan en een grote kop thee. Dat heb je wel verdiend 😉

 

Lees ook:

 Afbeelding: giphy