Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oranje (mis)baksel? Deel jouw foto met de hashtag #naileditoranjetaart

Oranje (mis)baksel? Deel jouw foto met de hashtag #naileditoranjetaart

Oranje (mis)baksel? Deel jouw foto met de hashtag #naileditoranjetaart

In Flair 17 vind je deze week twee heerlijke recepten voor een tricolore-taart en een oranje tompouce uit het kookboek Heel Holland bakt feest. Superlekker om te maken voor Koningsdag. En: wij zijn benieuwd naar jullie kookkunsten!

Stuur ons je foto

Wij zijn super reuze nieuwsgierig naar jullie bak kunsten! Dus ga jij deze taart, tompouce of een andere oranje taart proberen te maken? Stuur ons dan nu een foto van je (mis)baksel met de hashtag #naileditoranjetaart. Wie weet zie je jouw foto binnenkort dan terug op onze website.

Nailed it

Nailed it?! Wie regelmatig over de pagina’s van Pinterest scrolt kent het fenomeen #nailedit. Knutselprojecten, recepten en DIY’s… Het lijkt allemaal zo makkelijk totdat je het zelf probeert en het resultaat zo erg mislukt dat het hilarisch is. Zoals deze. Of deze. En wat dacht je van deze. Doe dus mee en deel een foto van jouw (mis)baksel met de hashtag #naileditoranjetaart op social media (volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest) of stuur een mailtje naar info@flairathome.nl.

Ttompous