Deze overheerlijke nachos zijn in een handomdraai gemaakt. Serveer de nachos met guacamole en je kan lekker dippen met de feestdagen!
Dit heb je nodig:
Voor 4 personen
halve tot hele zak tortillachips
1 tomaat
1 bosui
geraspte kaas
snuf knoflookpoeder
snuf chilipoeder
100 ml creme fraiche
Zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 220 graden. Snijd de tomaat en bosui in stukjes. Verdeel wat tortillachips over de bodem van een ovenschaal. Hier overheen verdeel je wat crème fraiche, geraspte kaas, snuf chili en knoflookpoeder, de helft van de blokjes tomaat en de helft van de bosui. Verdeel hier overheen weer wat chips en dan de rest van de crème fraiche, wat geraspte kaas, tomaat, bosui en knoflook&chilipoeder. Zet het geheel voor circa 10-12 minuten in de oven totdat de kaas en crème fraiche zijn gesmolten.
Tip: serveer met guacamole.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie