Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Naanbroodjes met tomaat en pesto

Naanbroodjes met tomaat en pesto

Thuis & wonen
Naanbroodjes met tomaat en pesto

Dit lekkere gerechtje is al binnen tien minuten klaar! Je kunt hem met allerlei lekkere dingen beleggen. Waar wacht je nog op?

Naanbroodjes met tomaat en pesto

Recept voor 2 naanbroodjes
Tijd: 10 min. + 5 min. in de oven

Dit heb je nodig:

  • 2 naanbroodjes
  • 2 tomaten
  • 1 kleine ui
  • 4 el tomatenpuree of tomatensaus
  • paar theelepels pesto
  • 1 tl basilicum
  • snufje knoflookpoeder
  • snufje zwarte peper en snufje zout
  • handje geraspte kaas

Zo maak je het:

Begin met het voorverwarmen van je oven op circa 200 graden. Snijd de tomaten in plakjes en snijd de ui in halve ringen. Smeer de naanbroodjes in met tomatenpuree of tomatensaus als je tomatenpuree iets te sterk vindt. Verdeel de uien en de plakjes tomaat over de naanbroodjes. Verdeel met een klein lepeltje wat pesto over de broodjes. Breng het geheel op smaak met basilicum, snufje knoflookpoeder en een snufje peper en zout. Strooi als laatste wat geraspte kaas over de broodjes. Zet de naanbroodjes circa 5 minuten in de oven.

Tip: maak ook eens een andere variant, bijvoorbeeld met stukjes ham, salami, ananas of mozzarella.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee