Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mysterie opgelost: déze acteur was verantwoordelijk voor de koffiebeker in Game of Thrones

Mysterie opgelost: déze acteur was verantwoordelijk voor de koffiebeker in Game of Thrones

Mysterie opgelost: déze acteur was verantwoordelijk voor de koffiebeker in Game of Thrones

Fan of geen fan, de koffiebeker-blunder in Game of Thrones is bijna niemand ontgaan. In het decor, in een scène met Daenerys Targaryen, was namelijk een koffiebeker van Starbucks te zien. Fans uitten hierop meteen hun kritiek, want Game of Thrones staat juist bekend om de geweldige kostuums en realistische decors. Maar naast kritiek bleef iedereen zitten met de grote vraag: van wie was dan die koffiebeker? Daar hebben we nu antwoord op!

Lees ook: Duizenden Amerikanen vernoemen hun baby’s naar karakters uit Game of Thrones

Mysterie

De beker was te zien in een scène met Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke. Fans dachten daardoor meteen dat het wel haar koffie moest zijn. Maar in de talkshow van Conan O’Brien wordt Kit Harington door Sophie ‘Sansa Stark’ Turner aangewezen als de boosdoener. De acteur, die de rol van Jon Snow vertolkte, was volgens haar vergeten zijn drankje op te ruimen. “De koffiebeker stond vlakbij Kits stoel. Eerst gaf ik Emilia de schuld, maar ik geloof niet dat zij dat zou doen”, zegt ze. “Het was Kit. Ik weet honderd procent zeker dat Kit het was.”

Fysiek onmogelijk

Volgens de actrice was het zelfs fysiek onmogelijk dat iemand anders koffie dronk. “Ik draag een korset, dus ik zou in mijn broek plassen of moeten overgeven. Emilia draagt ook een korset en Kit niet. Het was Kit.”

Blunders

De koffiebeker is niet de enige blunder in het allerlaatste seizoen van Game of Thrones. In de finale, die vorige maand werd uitgezonden, zagen de oplettende kijkers ook een flesje water staan. Game of Thrones-fans waren overigens ook niet erg te spreken over het einde van de serie. Zo werd onder meer veel geklaagd dat het verhaal was afgeraffeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: HBO