Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op je wishlist ermee: deze wijntafel is dé musthave voor de warme zomerdagen

Op je wishlist ermee: deze wijntafel is dé musthave voor de warme zomerdagen

Op je wishlist ermee: deze wijntafel is dé musthave voor de warme zomerdagen

Het zonnetje, een heerlijk wijntje en hapjes. Dat klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Helaas gaan tuintafeltjes en wijnglazen niet altijd even goed samen, want voor je het weet valt stoot je je glas van het kleine tafeltje. Je redder in nood is de speciale wijntafel, die je met de onderkant ín het gras steekt en waar je je wijnglazen ‘in hangt’. Zo vallen ze nooit meer om. Briljant, toch?

Handige wijntafel

Klein leed, klein leed: we weten het. Maar op de een of andere manier zijn tuintafeltjes in het gras en wijnglazen gewoon geen goede combinatie. En als we het leven ietsjes makkelijker kunnen maken, doen we dat natuurlijk graag. De wijntafel heeft een punt aan de onderkant, die duw je zo in het gras. In het tafelblad zitten twee gaten, waar je gemakkelijk de wijnglazen in kunt schuiven én er zit een groter gat in, speciaal voor die heerlijke fles Pinot Grigio of een koele Beaujolais.

De tekst gaat verder onder de foto.

wijntafel

Lees ook
Dít is het beste wat je kunt doen als je telefoon in het water is gevallen (spoiler, je hebt geen rijst nodig)

Hebben!

Ook handig: het is een klein en licht vervoerbare gadget, dus je tovert iedere spot om tot een terras. Daarom dus ook prima geschikt om mee te nemen naar het park of het strand. Toch makkelijker dan die glazen op het gras zetten of tussen je benen geklemd zodat ze niet omvallen. Een typisch gevalletje: we wisten niet dat we het nodig hadden, maar die wijntafel willen we nu wel. Daarmee wordt een zwoele zomeravond of een heerlijk zonnige middag immers nóg beter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Getty Images, Hout o Matic