Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Move over catfishing: er bestaat nu kittenfishing!

Move over catfishing: er bestaat nu kittenfishing!

Move over catfishing: er bestaat nu kittenfishing!

Stel je spreekt af met iemand die hebt ontmoet op Tinder. Van zijn foto’s werd je helemaal enthousiast: hij is echt je type! Maar in het echt is hij toch net wat minder knap en blijkt dat de foto’s die hij had gebruikt wel heel oud waren..

Lees ook: 8x Vragen die je je (Tinder)match moet stellen

Ook is hij wat kleiner dan je had verwacht. Dan hebben we slecht nieuws: je bent slachtoffer geworden van kittenfishing! Wat dat is? Het is een lichte vorm van het super bekende catfishen. Een catfish gebruikt foto’s van een compleet ander persoon. De kittenfish pakt wel zijn eigen foto’s, maar kiest óf heel oude foto’s óf overbewerkte nieuwe foto’s.

Nog meer leugens
Komt het je al bekend voor? Het gaat nog een stapje verder. De kittenfish liegt of overdrijft ook nog eens over zijn leeftijd, lengte, interesses of prestaties. Liefdescoach Nikki Leigh vertelt aan Bustle dat het maar de vraag is of mensen dit met opzet doen. ‘They may figure they’ll shave a few (or more) years off their age to make themselves seem more attractive to grab a person’s attention,’ legt ze uit. ‘Or they may post a picture when they were thinner, so they can get more attention in the beginning.’

Expres of niet: het blijft toch altijd een kleine teleurstelling als je prins op het witte paard in het echt niet zo charming is.

via GIPHY

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: Metro.co.uk