Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Slechte verliezers, opgelet! Hier scoor je een speciale editie van Monopoly waarmee het wél gezellig blijft

Slechte verliezers, opgelet! Hier scoor je een speciale editie van Monopoly waarmee het wél gezellig blijft

Thuis & wonen
Slechte verliezers, opgelet! Hier scoor je een speciale editie van Monopoly waarmee het wél gezellig blijft

Nu de dagen alsmaar korter worden en we voornamelijk binnenzitten, is een spelletje op tafel toveren wél zo gezellig. Toch kan de sfeer met slechte verliezers in het midden zomaar omslaan en vliegt het spelbord nog net niet door de kamer. Daar hebben de makers van Monopoly iets op bedacht. Er bestaat namelijk nu een nieuwe editie van het welbekende spel, speciaal voor degenen die áltijd verliezen en daar niet tegen kunnen.

Monopoly voor Slechte Verliezers

In de categorie spelletjesfanaten heb je verschillende types: degenen die alles volgens het boekje spelen en geen genoeg kunnen krijgen van het spel, degenen die na een halfuur hun geduld al zijn verloren, de valsspelers en de slechte verliezers. Voor de cheaters kwam Monopoly eerder al met een speciale editie, maar nu komen ze ook de laatste groep tegemoet.

Speciale editie

Bij spel Monopoly voor Slechte Verliezers zijn degenen die dreigen te verliezen – volgens de regels van het reguliere spel – juist in het voordeel. Zo krijg je bij deze speciale editie juist geld wanneer er dingen gebeuren die je normaal gesproken probeert te voorkomen. Bijvoorbeeld naar de gevangenis moeten, huur of belasting betalen of failliet gaan. Ook zitten er heuse ‘slechte verliezer’-munten in deze versie van Monopoly, die het spel nog leuker zou maken voor de all time losers. Je wordt dus juist beloond als het geluk niet aan jouw zijde staat, wat betekent dat je vanaf nu niet meer zitten te mokken als pechvogel, maar juist je winst kunt uittellen. En da’s ook wel een keer leuk, toch?

Lees ook
Kirsten Schilder aan de knutsel: download haar Sint-spel en maak er voor de kids nú al een feestje van

Bestellen, maar

Is dit hét spel dat je nodig hebt om een spelletjesavond gezellig te houden? Goed nieuws, want je kunt ‘m al bestellen. Voor slechts 23,99 euro gaat-ie over de digitale toonbank bij Bol.com. Game on!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

monopoly slechte verliezers

Bron: Libelle.nl | Beeld: Pexels, Bol.com

Shoppen is altijd een goed idee