Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Volgers MAFS’ Monique staan voor mysterie: nieuwe vriend tóch weer ingeruild voor ex-man Aron?

Volgers MAFS’ Monique staan voor mysterie: nieuwe vriend tóch weer ingeruild voor ex-man Aron?

Volgers MAFS’ Monique staan voor mysterie: nieuwe vriend tóch weer ingeruild voor ex-man Aron?

Een liefdeshereniging zat er niet meer in voor Aron en Monique uit ‘Married At First Sight’, maar het geluk lachte in ieder geval Monique al snel weer toe. Begin deze maand maakte de bruid uit het afgelopen seizoen bekend een nieuwe vriend te hebben, met wie Aron haar niets dan het beste en veel geluk wenste. Toch is er iets opvallends gebeurd: de man voor wie ze haar liefde van de daken schreeuwde, lijkt nu alweer uit haar leven verdwenen… 

Gelukkig in de liefde

Monique liet begin deze maand weten op Instagram weer gelukkig te zijn in de liefde. “Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt, de man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is”, schreef de blondine. Geheel onverwachts is de beste man, genaamd Ed van Leeuwen, plots nergens meer te vinden op Monique’s feed. Alle foto’s met haar nieuwe vlam zijn verdwenen van haar Instagrampagina.

Aron terug in beeld?

Tegelijkertijd is het opvallend genoeg ex-liefje Aron die plots wél zijn opwachting maakt op haar account. Monique post een gezellige foto met haar voormalig echtgenoot en laat weten: “Onverwachts VISITE … Hoe maf(s) is dit?” Een volger merkt op: “Liefde kun je niet afdwingen, maar als ik jullie samen zie, denk ik altijd: ah fijn, zo klopt het weer! Das pas maf.” Of ze het inderdaad weer samen proberen of slechts om vriendschap gaat, is niet duidelijk.

Lees ook
We houden hoop: Freddy laat weten hoe het nu gaat met zieke MAFS-Sylvia

Groot raadsel

Andere volgers vinden het verdwijnen van Ed ook opvallend. “En waar is de andere knappe man gebleven eigenlijk? Zie geen foto meer?”, vraagt iemand zich af onder de post met Aron. Veel mensen sluiten zich hier in de reacties bij aan en vroegen zich dit ook al af. “Aangezien er niet één foto meer van hen te zien is…. Dan weet je het antwoord al wel”, concludeert iemand. Wat er precies gaande is, blijft nog even gissen; Monique heeft zich hierover nog niet uitgelaten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

Bron: Viva | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank