Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Molloten opgelet: er komt misschien WIDM met ‘onbekende’ Nederlanders

Molloten opgelet: er komt misschien WIDM met ‘onbekende’ Nederlanders

Molloten opgelet: er komt misschien WIDM met ‘onbekende’ Nederlanders

Als diehard fan zat jij zaterdagavond natuurlijk voor de buis om de Mol te ontmaskeren. Elk jaar ga je weer druk op zoek naar hints, beland je in een tunnel… En hoewel zo meedoen al super leuk is, blijft écht kandidaat kunnen zijn een grote droom. Tot nu dan. 

Lees ook: Wie is wie bij Wie is de Mol?

Wie is de Mol? begon ooit, heel wat jaren terug, net zoals Expeditie Robinson nog zonder BN’ers. Zoals we weten kon je bij Expeditie dit jaar eíndelijk weer meedoen als normale burger. En we hebben goed nieuws: presentator Art Rooijakkers ziet een seizoen van WIDM met onbekende Nederlanders wel zitten.

Mengvorm
In een interview met NU.nl licht hij toe: ‘Je zag die mengvorm ook bij de vorige editie van Expeditie Robinson. Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken.’ Wel moet hij erbij opmerken dat hij niet de enige is die hierover een beslissing kan nemen. Helaas.

Zelf meedoen
Toch is hij zeker enthousiast. Art: ‘WIDM is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de mol is. De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte.’ Fingers crossed!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: NU.nl | Beeld: AVRO TROS