Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Grote teleurstelling voor kijkers ‘WIDM’-finale: wáárom zat dit cruciale onderdeel níet in de ontknoping?!

Grote teleurstelling voor kijkers ‘WIDM’-finale: wáárom zat dit cruciale onderdeel níet in de ontknoping?!

Thuis & wonen
Grote teleurstelling voor kijkers ‘WIDM’-finale: wáárom zat dit cruciale onderdeel níet in de ontknoping?!

De ontknoping van het jubileumseizoen van ‘Wie is de mol?’ afgelopen zaterdag voelde voor de meeste kijkers  heerlijk vertrouwd. Geen live-uitzending, geen publiek, maar gewoon old school lekker naar de handelswijze van de saboteur kijken. Toch zijn niet alle kijkers blij met het verloop van de finale, aangezien er een belangrijk onderdeel níet aan bod is gekomen.

Waar waren de verborgen hints?

De verborgen hints waren immers in geen velden of wegen te bekennen. In voorgaande seizoenen kregen Molloten in de ontknoping ook altijd te zien wat voor hints er in de titels van de afleveringen en opdrachten verborgen zaten, en van welke shots de écht oplettende kijker stiekem meer had kunnen ontdekken over de Mol. Oftewel: hints die de productie erin stopte. De grote vraag is nu: gaan we ze alsnog (online) te zien krijgen, of zaten er überhaupt geen verborgen hints in dit speciale seizoen? #Sad

Verbazing op Twitter

Kijkers lieten op Twitter massaal van zich horen over dit missende, toch wel cruciale onderdeel. Ook circuleren er op het sociale platform berichten van kijkers die suggereren dat AVROTROS heeft bevestigd dat er dit seizoen geen verborgen hints waren, alleen lijkt die claim net zo spoorloos als de verborgen hints.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Extra sabotage

Wat betreft een antwoord van de productie is het dus nog even afwachten. Wel kregen we al beelden van een extra (mislukte) Molactie. Remember de opdracht met de gastenlijst? De kandidaten moesten hier Italiaanse namen opstellen en vervolgens zoveel mogelijk mensen met de namen die ze hadden opgeschreven, verzamelen voor het diner. Dat het etentje zowat in het water viel, was mede aan Jeroen te danken. “Ik noemde Italiaanse namen op die helemaal niet meer worden gebruikt”, aldus de zaterdag ontmaskerde Kijk in de Vegte. “Ook heb ik zoveel mogelijk namen genoemd, want hoe meer namen hoe moeilijker.”

Lees ook
Nikkie ontroert kijkers tijdens slotaflevering ‘Wie is de mol?’

Mislukte molactie

En Jeroen deed er gewoon nog een schepje bovenop. Want wanneer er iemand gevonden werd met wél de goede naam, liet hij diegene achter de rug van de anderen weten dat hij toch niet hoeft te komen. Slim, heel slim. Maar goed, een Italiaan die zich een gratis maaltijd door de neus laat boren, is natuurlijk geen echte Italiaan. En helaas voor Jeroen kwam de man die hij probeerde af te poeieren tóch een kijkje nemen in het restaurant waar hij eerder die avond voor was uitgenodigd. Ja, het leven van een mol gaat niet altijd over rozen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee