Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Moederdaguitje: alle moeders gratis naar het Omniversum

Moederdaguitje: alle moeders gratis naar het Omniversum

Thuis & wonen
Moederdaguitje: alle moeders gratis naar het Omniversum

Een origineel cadeautje voor Moederdag vinden is best een uitdaging. Tuurlijk, met een mooi groot veldboeket zit je altijd goed, maar origineel is anders. Nee, dan deze tip: op 14 mei mogen alle moeders gratis naar de film in het Omniversum in Den Haag.

Lees ook: Zelfmaak: Moederdaghart

Groot scherm
Het Omniversum is een ‘grootbeeld filmtheater’, waar je films op een heus koepelscherm kunt bekijken. Het scherm is maar liefst 840 m2 groot. Da’s weer eens wat anders dan een filmpje kijken op je laptop! Het koepelscherm loopt half rondom het publiek, waardoor je overal om je heen het beeld van de film kunt zien. De beleving wordt nog unieker, omdat er een subliem geluidssysteem in de bioscoop zit. Klinkt niet verkeerd, toch?

Cultuur snuiven
Dit bijzondere filmtheater biedt een speciale selectie van films aan, die je stuk voor stuk meenemen naar een andere wereld. Zo kun je je mee laten voeren naar de Mount Everest of voor de duur van de film vertoeven in Afrikaanse sferen. Het zijn documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan.

Kortom, genoeg ingrediënten voor een uniek en verrassend dagje uit op Moederdag. En door deze aanbieding nog betaalbaar ook. Kun je haar daarna gezellig mee uit eten nemen!

Check het programma hieronder.

  • Fly Me to the Moon (11.00, 12.00 en 15.00 uur) is een grappige en spannende film voor het hele gezin over drie jonge vliegjes die meereizen op de eerste vlucht naar de maan.
  • Africa, the Serengeti (13.00, 16.00 en 18.00 uur), de best gewaardeerde film die ooit in Omniversum heeft gedraaid, is een prachtige natuurfilm over de dieren in de Afrikaanse Serengeti.
  • Under the Sea (14.00 uur), een unieke, inspirerende film voor jong en oud, neemt je mee naar de meest afgelegen en exotische locaties onder water.
  • A Beautiful Planet (17.00 en 20.00 uur) neemt je mee naar het International Space Station om als een astronaut vanuit de ruimte de miljarden lichtjes op aarde te bewonderen.
  • National Parks Adventure (19.00 uur) toont de meest indrukwekkende landschappen van Amerika in nationale parken zoals Yellowstone, Yosemite, de Everglades en de Arches.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

 

Shoppen is altijd een goed idee