Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Last minute Moederdagpresentje nodig? 7 x cadeaus die je verstuurt per brievenbuspost

Last minute Moederdagpresentje nodig? 7 x cadeaus die je verstuurt per brievenbuspost

Thuis & wonen
Last minute Moederdagpresentje nodig? 7 x cadeaus die je verstuurt per brievenbuspost

Aanstaande zondag is het Moederdag. Denk je nu je dit leest ‘oja’, dan is de kans groot dat je nog niks in huis hebt. Wil je op de valreep nog iets leuks scoren en bij je moeder laten afleveren, omdat je haar zelf niet kunt opzoeken door het coronavirus? Er zijn genoeg mooie cadeaus die je per brievenbuspost kunt versturen. Flair zet er een aantal voor je op een rij.

1. Brievenbustaart

Wat brievenbustaart betreft, wordt het aanbod steeds groter. Zo heeft Bakkerij Margriet een speciale brievenbusappeltaart. De taart weegt 750 gram en kost 17,40 euro, inclusief verzendkosten én een persoonlijk kaartje. Je kunt ook terecht bij The Daily Pie Post, waar je eenpersoonstaartpunten kunt bestellen. Neem bijvoorbeeld pecan pie of red velvet cake. De taartpunt wordt in een stevig doosje als briefpost verstuurd. Dit kost 13,12 euro inclusief verzendkosten en een persoonlijke boodschap. Wil je liever zelf aan de slag, dan heeft Flair-columnist Miljuschka een eigen draai gegeven aan de brievenbusappeltaart.

2. Brievenbusworstenbroodjes

Bourgondische moeders worden ongetwijfeld blij van een pakketje worstenbroodjes op de deurmat. Bij Brabantse Worstenbroodjes kun je vijf huisgemaakte worstenbroodjes laten bezorgen per brievenbuspost. Grotere hoeveelheden gaan per pakketpost. Een brievenbusbestelling van vijf worstenbroodjes kost 12,50 euro inclusief verzendkosten én een persoonlijk kaartje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Brabantse mini worstenbroodjes #brabant #worstenbroodjes #worstenbrood #worstenbroodje

Een bericht gedeeld door Brabantse worstenbroodjes (@brabantseworstenbroodjes6) op

3. Droogbloemen op een podium

Via bloomon kun je je moeder verrassen met negen droogbloemen, inclusief een houten balkje waar ze de bloemen in kan steken. Er zijn twee varianten: Flowergram Sweet Candy, met roosjes, geurende lavendel en speels gras, en Flowergram Floral Resort, met een waaier, roosjes en de gekrulde nerf van een palmblad. Een brievenbuspakketje met droogbloemen kost 19,90 euro inclusief verzending en een persoonlijk kaartje.

4. Brievenbuscocktails

Dyan Tjon van cocktailbarservice Barblog.nl bedacht een manier om mensen thuis te laten genieten van een professionele cocktail: Mailtails. In zijn webshop bestel je bijvoorbeeld een Pineapple Pornstar Martini, een Amaretto Sour of, speciaal voor Moederdag, een Lucky Mama Clover Club. De cocktails worden vacuüm verpakt en inclusief garnering in een brievenbuspakketje verzonden. Mailtails kosten rond de zeven euro per stuk, verzenden kost 4,95 euro. Voor moeders die geen alcohol drinken, zijn er ook mocktails.

5. Boerenkaas in de brievenbus

De Firma Kaas heeft abonnementen waarmee je elke week of elke twee weken een brievenbusdoos met verse boerenkaas kunt laten bezorgen. Een abonnement kun je eenvoudig pauzeren of stopzetten. Kies voor handgemaakte kaas van boerderij De Twee Hoeven, De Witte Welle, Koopman of Kuiper, of laat je elke maand verrassen. Een stuk brievenbuskaas kost ongeveer acht euro per keer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze kazen worden vacuüm verpakt en verstuurd in een doosje. Zo blijft de kwaliteit goed en kan de hond het niet stiekem eten 🐶 #thuisbezorgd

Een bericht gedeeld door de firma kaas (@firmakaas) op

6. Brievenbuschocoladekunst

Via Friandries verras je je moeder met een doosje luxe bonbons die er niet alleen kunstig uitzien, maar ook nog eens bijzonder smaken. Zo bevat bonbon Yu-to-the-zu de smaken van yuzu, rijstazijn en miso, en smaakt Monday morning naar gember, mango en yoghurt. Een doosje met negen bonbons kost inclusief verzendkosten 21,55 euro. Bij elke verzending zit een menukaart met uitleg over de smaken.

7. Een bosje bloementhee

Via Bloem in je thee kun je een ‘bosje’ bloementhee naar je moeder versturen. In het brievenbuspakketje zit 25 gram bloemenweeldethee, een theebloem en een thee-ei. Een doosje brievenbusthee kost twaalf euro inclusief verzendkosten en een handgeschreven kaart. Weer eens wat anders dan een ‘normaal’ bosje bloemen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 MEI MOEDERDAG | We zouden het bijna vergeten in deze gekke tijd, maar zondag 10 mei is het moederdag! Sinds 1924 wordt deze dag al gevierd in Nederland en staat helemaal in het teken van het vereren van moeders. In samenwerking met @ohleuk.nl heb ik onlangs een brievenbuspakketje samengesteld en deze is ook geschikt aan je moeder te geven! Het bevat een armbandje, roze rozenbloesems om thee van te maken en een theefilter dat je daarbij gebruiken kunt! Ga jij je moeder dit jaar verrassen? #bloeminjethee #theebloem #theebloemen #bloementhee #ohleuk #moederdag #thee #theewebshop #brievenbuspakje #brievenbuspakketje #verrassen #biologischethee #theefilter #brievenbuscadeau #brievenbuscadeautje #theecadeau #rozenthee #rozethee #sieraden #sieradenwebshop #ohleukwebshop #kleinbedrijf #kleinbedrijfje #brievenbusgeluk

Een bericht gedeeld door Bloem in je thee (@bloeminjethee) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee