Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Modestylist van Beyoncé en Lady GaGa ontwerpt collectie voor IKEA

Modestylist van Beyoncé en Lady GaGa ontwerpt collectie voor IKEA

Modestylist van Beyoncé en Lady GaGa ontwerpt collectie voor IKEA

IKEA is de laatste jaren lekker bezig met het samenwerken met bekende ontwerpers. Na successen met onder meer het Deense interieurmerk Hay (Ypperlig-collectie), de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek (Jassa-collectie) en de Britse designer Ilse Crawford (Sinnerlig-collectie) heeft de Zweedse woonketen de handen ineengeslagen met B. Åkerlund, een Zweedse modestylist met klanten als Beyoncé, Lady GaGa en Rihanna.

Lees ook
H&M komt met speciale kids-collectie en wij zijn op slag verliefd

Modieus interieur
Åkerlund heeft de modewereld tijdelijk even aan de kant geschoven en heeft zich ondergedompeld in meubels en accessoires. Maar omdat ze wel dichtbij zichzelf wilde blijven, is de ‘Omedelbar-collectie’ wel bijzonder fashionable.

Sprookjesachtig 2.0
De collectie heeft een flinke Alice in Wonderland-vibe, met een vleugje Sneeuwwitje en een ietwat duister randje. Zwart, wit en rood voeren de boventoon, met enkele gouden details en een verdwaalde panterprint. Over de prijzen kunnen we je helaas nog niets vertellen, maar die zullen ongetwijfeld niet veel verschillen van de kleine prijsjes die je van de meubelgigant gewend bent.

Hieronder verzamelden we de leukste items uit de collectie, die vanaf maart in de winkels ligt. Kijk hier voor de alle producten uit de Omedelbar-lijn.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=1qjApIEXPXA

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: IKEA