Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MMM: deze taart bestaat volledig uit kaas

MMM: deze taart bestaat volledig uit kaas

MMM: deze taart bestaat volledig uit kaas

Ben je cheezzzzy of gewoon een echte kaasliefhebber? Ruil die traditionele taart op je verjaardag, familiefeest of trouw dan in voor een exemplaar dat volledig uit kaas bestaat. Yum!

Lees ook: NOM: binnenkort scoor je truffelkaas bij de Lidl

Eerder fan van hartige snacks dan van zoete dessertjes? Geen probleem voor deze bakker uit Engeland. Iain Mellis maakt al meer dan 20 jaar de droomtaart voor alle kaaskoppen, en neen, daarmee bedoelen we niet onze lieve noorderburen. De atypische taart bevat geen slagroom, koekjes of crème au beurre, maar wel gorgonzola, emmentaler of brie.

Afwisseling
Elke verdieping van de creatie doet je wildste kaasdromen werkelijkheid worden. Het is het klassieke kaasplankje, maar dan the next level. Ideaal voor alle winterhuwelijken, want dan is zo’n ijstaart toch té koud. Ook voor andere familiefeesten of verjaardagen is het een welgekomen afwisseling van al die saaie fruittaartjes of chocoladecakes. Je kan zelf kiezen welke kazen je in de toren wil en het geheel wordt afgewerkt met heerlijke stukjes fruit.

Restjes
De prijs van deze taart varieert afhankelijk van de soort kazen die je wil en van de grootte. Een exemplaar met drie verdiepingen kan je al voor zo’n 68 euro in huis halen. Niet goedkoop, maar het voordeel is dat je restjes veel langer kan bewaren. De winkel heeft een website waar je online kan bestellen of je kan natuurlijk gewoon inspiratie opdoen en zelf aan de slag gaan.


Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Instagram | Auteur: Herlinde Matthys