Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Zwart schaap’ Mitchell blikt terug op ‘Prince Charming’-avontuur en deelt flínke sneer uit aan medekandidaten

‘Zwart schaap’ Mitchell blikt terug op ‘Prince Charming’-avontuur en deelt flínke sneer uit aan medekandidaten

Thuis & wonen
‘Zwart schaap’ Mitchell blikt terug op ‘Prince Charming’-avontuur en deelt flínke sneer uit aan medekandidaten

Waar sommige deelnemers van ‘Prince Charming’ niet zonder elkaar kunnen in het huis, wordt bovendien pijnlijk duidelijk dat niet iedereen even goed met elkaar door één deur kan. Zo waren Sezer en Alastair niet bepaald de beste vrienden te noemen en kreeg de blonde man na hun vertrek een flinke veeg uit de pan van zijn medekandidaat. Ook Mitchell viel niet heel lekker in de groep en besloot in de afgelopen aflevering zelf zijn spullen te pakken. Hij blikt terug op het avontuur en kan het daarbij niet laten om een sneer uit te delen aan de mannen in de villa.

Sneer ‘Prince Charming-Mitchell

Had Mitchell geen woordenwisseling met Alastair, dan was het wel Dignum met wie hij mot had. Zo verweet Mitchell hem dat hij alleen maar meedeed aan Prince Charming om zijn aantal volgers op Instagram op te krikken. Die uitspraak deed hij niet voor niets, vertelt hij nu in een gesprek met Grazia. “In de taxi op weg naar de yoga-groepsdate zei Dignum dat letterlijk”, zegt hij op het moment waar geen camera’s bij aanwezig waren. “Dan moet je mij vervolgens niet aanvallen en zeggen dat ík twee gezichten heb.”

Oneerlijk

Hoewel de ruzie er in de Videoland-serie al behoorlijk heftig aan toe ging, was het in het echt nog een tandje intenser volgens de kandidaat. Toch heeft Mitchell geen spijt van zijn opmerking. “De strijd om Marvin vond ik niet meer eerlijk op het moment dat mensen voor andere doeleindes of met een dubbele agenda in het programma zaten.” Hij besloot daarom om de Palazzo te verlaten.

Zwarte schaap

Desondanks had Mitchell het Prince Charming-avontuur eigenlijk nog niet achter zich willen laten. Zelf denkt hij dan ook dat hij ver had kunnen komen als hij niet zelf zijn koffers had gepakt. “Ik merkte dat ik niet meer mezelf kon zijn in de villa”, verklaart de deelnemer. “Ik was al het zwarte schaap van de villa en dan wordt ook nog elk moment door de kandidaten aangegrepen om me negatief neer te zetten; ik besloot eieren voor mijn geld te kiezen en eruit te gaan.”

Lastig strijd voeren

Ook in de serie Date or No Date, het napraatprogramma van Prince Charming, laat Mitchell nogmaals weten dat het geen eerlijke strijd was. “Als dan toch blijkt dat er mensen in zitten die er niet voor de liefde zijn, maar om anderen het een beetje moeilijker te gaan maken die er wél voor de liefde zijn, dan wordt het heel lastig om daar een strijd mee aan te gaan.” Over wie hij het hier precies heeft, wordt niet duidelijk.

Lees ook
‘Prince Charming’-ster Sezer maakt gehakt van medekandidaat Alastair: ‘Walgelijk persoon’

Prince Charming

In Prince Charming is te zien hoe een groep vrijgezelle mannen – waaronder een bekend gezicht – naar Sicilië trekt om het hart te veroveren van de knappe Marvin. De singles reizen in eerste instantie af naar het Italiaanse eiland om hem te leren kennen, maar het is nog maar de vraag of ze niet voor elkaar vallen. “Bij De Bachelorette had je natuurlijk allemaal heteromannen, daar ontstaat hooguit een bromance“, zei de ‘prins’ er eerder over. “Dat is met tien homoseksuele mannen natuurlijk wel anders. Ze kunnen ook op elkaar vallen. Tijdens de opnames werden de jongens onderling ook hechter.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee