Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít is het minst favoriete Celebrations-chocolaatje van allemaal

Dít is het minst favoriete Celebrations-chocolaatje van allemaal

Dít is het minst favoriete Celebrations-chocolaatje van allemaal

Over dit onderwerp kun je dagenlang discussiëren: welk chocolaatje uit een bak Celebrations is nou het allerlekkerst? Iedereen heeft een andere mening, maar een Engelse website heeft nu vastgesteld welk smaakje we het mínst lekker vinden. 

Smaken genoeg!

Iedereen kent het bekende chocolade-doosje wel. Gevuld met de smaken; Milky Way, Mars, Snickers, Twix, Bounty, Dove, Dove Caramel en Maltesers Teasers. Altijd goed als je eens moet trakteren of als er gasten langskomen. Door de vele verschillende smaken is zo’n bak geliefd bij iedereen. Maar op het einde blijven altijd precies dezelfde smaken het langst liggen. Dit is nu ook uit onderzoek gebleken: de Bounty is het minst favoriet.

Groot verlies

De website LadBible deed het onderzoek via hun Twitter volgers. Zij mochten bepalen welke smaak hun favoriet was en welke smaak er uit het doosje Celebrations mag verdwijnen. In de eerste poll konden ze kiezen tussen Bounty, Maltesers, Dove en Dove Caramel. Wat bleek? De Maltesers waren favoriet bij de Britten. Bounty daarentegen eten ze liever niet. In een tweede poll stonden Snickers, Twix, Milky Way en Mars tegenover elkaar. De Snickers waren in deze poll helemaal kansloos. In de finale stonden Bounty en Snickers: welk smaakje moet er weg? Bounty was de grote verliezer. Bounty kreeg maar liefst drie keer meer stemmen dan Snickers! Dat maakt dat Bounty nu officieel de minst favoriete smaak van Celebrations is.

Lees ook

Nu in de winkels: bizar lekkere Kinder Bueno-paaseitjes om je vingers bij af te likken

Verandering?

Grote opluchting voor de Bounty-fans: de fabrikant verandert niks aan de Celebrations. Ze gaan de samenstelling van hun doosje niet aanpassen door dit onderzoek. De oplossing om verspilling van de minst favoriete smaak tegen te gaan? Ruilen met mensen die het wel lekker vinden en hun minst favoriete aan jou kan geven. Maar pas op, Bounty-liefhebbers zijn moeilijk te vinden, dus verlies ze niet!

Bron: Favorflav 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.