Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Serial killer-alarm: officiële trailer Netflix’ ‘Mindhunter’ belooft bloedstollend 2e seizoen

Serial killer-alarm: officiële trailer Netflix’ ‘Mindhunter’ belooft bloedstollend 2e seizoen

Thuis & wonen
Serial killer-alarm: officiële trailer Netflix’ ‘Mindhunter’ belooft bloedstollend 2e seizoen

Het is een opmerkelijke obsessie, maar we hebben een enorme zwak voor seriemoordenaars – enkel veilig op de buis in binge-vorm, uiteraard. We kijken dan ook al tijden uit naar het tweede seizoen van de Netflix Original ‘Mindhunter’, dat gelukkig bíjna (volgende week al!) verschijnt. Nu is er ook een eerste trailer en die is weer veelbelovend.

Deze blóedstollende cases komen aan bod

Holden Ford en Bill Tench, gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany, keren terug voor deze tweede reeks. De nieuwe afleveringen focussen zich (deels) op FBI-zaken rond beruchte seriemoordenaars Charles Manson, David Berkowitz (‘Son of Sam’-zaak) en de tragische, meeslepende Atlanta Child Murders-case, waarbij tussen 1979 en 1981 minstens 28 kinderen, jongeren en volwassenen vermoord werden, onder wie 24 kinderen. Manson was de beruchte moordenaar van (onder anderen) Sharon Tate. De actrice en vrouw van de beroemde regisseur Roman Polanski was acht maanden zwanger toen ze vermoord werd. Berkowitz (‘Son of Sam’-zaak) terroriseerde New York gedurende de loop van een jaar van 1976 tot en met 1977, en bekende na zijn arrestatie zes moorden.

Lees ook
Eindelijk! ”You’ seizoen 2 verschijnt nog dit jaar op Netflix’

Charles Manson

Acteur Damon Herriman kruipt deze zomer maar liefst twee keer in de huid van Charles Manson. Wat het nóg frappanter maakt: we kunnen beide versies vrijwel gelijk gaan zien. Vanaf 15 augustus duikt hij op in Quentin Tarantino’s veelbelovende Once Upon A Time In Hollywood met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, en één dag later kun je hem al weer zien als hetzelfde personage in de nieuwe Mindhunter-reeks. Zin in!

Mindhunter seizoen 2 verschijnt op 16 augustus op Netflix. Bekijk de gloednieuwe trailer in onderstaande video. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: YouTube | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee