Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Miljoenenjacht’ gaan stuk wegens verwarring om Winston: ‘Veeg me op’

Kijkers ‘Miljoenenjacht’ gaan stuk wegens verwarring om Winston: ‘Veeg me op’

Thuis & wonen
Kijkers ‘Miljoenenjacht’ gaan stuk wegens verwarring om Winston: ‘Veeg me op’

Zondagavond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van ‘Miljoenenjacht’. Traditiegetrouw was het de schone taak aan Winston Gerschtanowitz (43) om aan het einde van de show aan te bellen bij een nietsvermoedende thuiswinnaar en diegene hetzelfde geldbedrag te overhandigen als in de studio gewonnen was. Dat de vrouw in kwestie in shock was, moge duidelijk zijn. Ze was zo overrompeld dat ze een heel andere Winston in haar hoofd had, tot grote hilariteit bij kijkers.

Miljoenenjacht

Tegen het einde van iedere aflevering van Miljoenenjacht is het voor leden van de Postcodeloterij weer spannend: zou Winston met het befaamde koffertje met daarin een gigantisch geldbedrag voor de deur staan? Als dan eenmaal de deurbel gaat, kunnen we ons voorstellen dat het best even schrikken is. En dat was precies wat er zondagavond gebeurde.

Winston Bogarde

In de nieuwste aflevering mocht Gerschtanowitz maar liefst 86.000 euro uitloven. “Hallo, ik ben Winston”, aldus de vrolijke presentator als de deur opengaat. “Dat meen je niet”, klinkt het antwoord vanuit de gang. Tegen haar partner horen we de thuiswinnaar zeggen dat Winston Bogarde voor de deur staat, maar dat klopt natuurlijk niet helemaal.

Foutje

Winston lacht een beetje wanneer hij hoort dat de vrouw hem verwart met de voormalig profvoetballer. “Bogarde? Nee, die is het niet. Het is Winston Gerschtanowitz”, reageert hij. Kijkers van Miljoenenjacht gieren het ondertussen uit, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter. “Hahahaha, veeg me op”, aldus een fan. Een ander schrijft gekscherend: “Bíjna goed”.

Lees ook
Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ schieten vol door bijzondere actie van minderbedeelde ouders

Oh, wat een jaar!

Miljoenenjacht is een van de programma’s die Linda de Mol (56) met haar overstap van RTL naar Talpa mee heeft genomen naar SBS6. Helaas mocht de blondine niet al haar formats meenemen; zo blijft Oh, wat een jaar! in handen van RTL en neemt Chantal Janzen (41) de presentatie van haar over. Nadat dat nieuws bekend werd, gaf Linda haar ongezouten mening over de keuze van RTL. “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen”, liet De Mol eerder weten, maar niet zonder tóch een sneer uit te delen aan de presentatrice. In eerste instantie liet Chantal het daarbij zitten en zei ze “niet meer olie op het vuur” te willen gooien, maar onlangs gaf ze haar concullega toch een verkapte steek onder water.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee