Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mexicaanse wraps uit de oven

Mexicaanse wraps uit de oven

Thuis & wonen
Mexicaanse wraps uit de oven

Binnen een half uurtje klaar en heel lekker: deze mexicaanse wraps met kaas. 

Mexicaanse wraps uit de oven

Recept voor 4 personen
Tijd: 25 min.

Dit heb je nodig:

  • 400 gr kipfilet
  • 8-10 wraps
  • 400 gr Bonduelle Mexico Melange (mais, doperwten en paprika)
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 2 grote tomaten of 1 blik tomatenblokjes
  • zout/peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • handje geraspte kaas
  • evt. andere kruiden zoals peterselie en komijn

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 220 graden. Snijd de kip in stukjes en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipstukjes gaar in ongeveer 5 minuten. Snijd ondertussen de ui, rode peper en tomaten in stukjes. Na 5 minuten voeg je de ui en rode peper toe en bak je dit 2 minuten mee. Voeg daarna het blikje Mexico Melange toe en de blokjes tomaat. Laat dit een paar minuten mee warmen en breng eventueel verder op smaak met kruiden. Vul alle wraps met een paar lepels van de vulling en rol ze op. Leg alle opgerolde wraps naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel een beetje geraspte kaas over de bovenkant en zet de wraps voor circa 10-15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk en fijn nieuw jaar!

sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Zie ook:

Shoppen is altijd een goed idee