Een quesadilla wordt ook wel een Mexicaanse pannenkoek genoemd. Het is een dubbele wrap met vulling. Superlekker!
Mexicaanse quesadilla
Dit heb je nodig
Voor 1 quesadilla
Tijd: 15 min.
2 wraps
2 handjes geraspte kaas
halve paprika
halve ui
1 plak ham
halve tl paprikapoeder
snufje knoflookpoeder
snufje zwarte peper
1 el crème fraîche
Zo maak je het
Snijd de paprika en ui in stukken. Smeer de wrap in met crème fraiche. Verdeel een laagje geraspte kaas over een wrap. Leg hier een plakje ham overheen. Verdeel de ui en paprika over de wrap. Strooi de kruiden over de wrap. Leg de andere wrap erop. Giet een scheutje olie in een pan en leg de quesadilla in de pan. Bak circa 5 minuten op een zacht vuurtje totdat de wrap aan de onderkant mooi bruin is. Draai de quesadilla om met behulp van een bord en bak nog 5 minuten.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie