Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mexicaanse naanbroodjes

Mexicaanse naanbroodjes

Thuis & wonen
Mexicaanse naanbroodjes

Jammie! Heb je ooit Mexicaanse naanbroodjes gegeten? Het is te vergelijken met een pitabroodje en is daarom te combineren met van alles. Lekker en Simpel belegt de broodjes met maïs, rode ui, geraspte kaas en een tacosausje!

Tijd: 30 min.
Recept voor 2 naanbroodjes

Dit heb je nodig:

  • 2 naanbroodjes (te koop bij bijv. AH)
  • 2 tot 4 eetlepels mais
  • halve rode ui
  • 2 eetlepels tacosaus
  • snufje chili
  • geraspte kaas

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor zoals op het pakje staat van het naanbrood. Snijd een rode ui in halve ringen en smeer ongeveer een eetlepel van de tacosaus op elk naanbroodje. Verdeel hier overheen de rode ui, wat mais, een snufje chili en een beetje geraspte kaas.

Zet de naanbroodjes voor circa 6 tot 8 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en het broodje ook lekker gebakken is. En klaar zijn je Mexicaanse naanbroodjes! Serveer de Mexicaanse naanbroodjes als lunch of bijgerecht.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee